Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@aniec2 - jeszcze się nie nacieszyłeś jedną wersją a już kolejną chcesz :) - Unikam deklarowania konkretnych terminów bo zanim puścimy produkt jest on testowany przez grupę oraz wydawany osobą które wypukły licencje PRE RC (czyli przed premierową) - 2 tyg schodzi nam na testy więc zapewne gdzieś za ten okres czasu będzie

Samo budowanie bazy i dostrajanie systemu też zajmuje czas - przypominam że wszystkie prace związane z katalogami są po naszej stronie, a dodawarka jest czystą dodawarką która po prostu dodaje (a to wymaga czasu)

PS: Update do easy-dir z powodu niemal tej samej budowy co webmini będzie za kilka dni - dojdzie trochę katalogów

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Kojotek, a czy zamierzasz wprowadzić wspomniany wcześniej import urli do linkowania z pliku txt?

Tego jednego chyba tylko brakuje a w publikerze nie dało się tego wyprosić.

Szybkość rzeczywiście, wooolno to wszystko idzie :)

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Kojotek ale ja pisałem o imporcie, nie exporcie ;) Dziennie przybywa mi xxx stron i zawsze jak pomyślę ze mam je wrzucić do dodawarki to mnie szalg trafia :P Do publikera mam małą aplikację która to zastępuje, ale imo mija się to z celem. Możliwości jest sporo, ale jeśli ma to być prosta i szybka dodawara to proponuję ustawiać tekst z synonimami i wrzucić listę linków w txt a następnie każdy url ładować jako osobną stronę w panelu. Marzenie dla każdego z większym zapleczem lub dużą ilością linków do zaindeksowania :)

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

@NieW - Nie wiem co masz do końca na myśli ale :

v1 - można dodać tylko wpis

v2 - można dodać wpis lub artykuł z linkiem

Nie ma możliwości dodać do v2 artykułu i wpisu - więc dodajemy artykuł z linkiem

@piotrostr - Pomyślę nad tym ale nic nie obiecuję - teraz się skupiamy nad dodawaniem nowych katalogów a nie dodawaniem kolejnych funkcji

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ludzie, opanujcie się, jaki jest sens dodawania 4 takich samych wpisów jeden po drugim? Nie róbcie takich jaj. Przykład na www.film.1sek.pl. Nie srajmy pod siebie.

Wystarczy wpisać inny adres i już dodaje. Zabezpieczenia przed tym nie ma. Ale gdzie rozsądek tego, kto to dodaje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności