Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Po zakończonej instalacji/aktualizacji Adda trzeba usunąć plik Install.php z serwera czy nie trzeba,

w manualu nic o tym nie pisze

Nie pamiętam co jest napisane, ale ja zwykle nie kasuję, a omniadd działa bez zarzutu, więc chyba nie ma to znaczenia. Ale zawsze mogę się mylić i dostać bęcki od Kojotka za pisanie bzdur :piwo:

Aktualizacja dalej się robi - przez pady sieci dość poważne nie mogliśmy poprawnie testować wszystkiego więc prace stanęły w miejscu (sporo problemów zgłoszonych pewnie wynikała właśnie z tego że był / jest pad sieci)

Co do samego pytania o plik install.php - lepiej usunąć żeby ktoś nam kuku nie zrobił z bazą - teoretycznie się nie da ale praktycznie nikt tego nie sprawdzał więc niezależnie od softu czy to omni czy nie dobra praktyka mówi żeby pliki instal zawsze kasować

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

ogólnie coś się dzieje z bazą,myślałem ze to IP ale już wiem ze nie .u mnie pokazuje z WP maja wyłączona rejestracje, 3 razy zmieniałem konto na o2.pl ale to nic nie daje,zobaczę ile przez noc będzie zarejestrowanych na razie piszę że 120 ma wyłączoną rejestracje, zarejestrowanych- ZERO

p.s i teraz po raz kolejny zadaj sobie pytanie PO CO JA ROBIŁEM AKTUALIZACJE jak miałem skuteczność WP 97,8 %

chyba trzeba skończyć z OBOWIĄZKOWA aktualizacja, jeżeli mnie satysfakcjonuje produkt, dobrze dodaje i che tak mieć, nie interesują mnie nowe funkcje, to po co mam aktualizować?Nie mogę tego zrozumieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności