Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Czy aby korzystać z modułu podlinkowującego bez pingowania również trzeba posiadać licencje omniping?

Aktywowałem w opcjach moduł Prolink i zaznaczyłem, że ma działać bez pingowania i podczas wywoływania crona odpowiedzialnego za podlinkowanie dostaje komunikat "Bledna licencja omniping".

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
UWAGA: Dodatek będzie można aktywować tylko przy posiadaniu aktywnej licencji na OmniPING (mamy nadzieję że ograniczy to znacznie spamowanie i obciążenie WP jakie będzie generować OmniADD na podlinkowaniu oraz z testów wynika że bez pingowania skuteczność tego rozwiązania jest marna i szkoda zasobów i czasu na nią)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Mam pytanie, czy w opisach i tytule ProLink można stosować synonimy ?

Jeszcze jedno w "wordpress" mam takie coś, strona została dodana do np: https://akcesoria-motocyklowe24.pl/?p=45646464564& ale na końcu jest & i na tej stronie mam komunikat np: 404 NOT FOUND...co jest nie tak ?

Pozdrawiam

Na niedzielę planujemy kolejny update dla OmniADD zdradzę robek tajemnicy że będzie to usługa OmniPROXY. Dzięki naszej usłudze OmniADD będzie miało zawsze świeżą listę DZIAŁAJĄCYCH serwerów proxy aktualizowaną co 10 min.

Wstępne testy wykazują bardzo dobre wyniki w postowaniu a dzięki centralizacji bazy uzyskamy różnorodność IP jakie będą wykorzystywały OmniADD-y (pracujemy nad zabezpieczeniem bazy żeby co sprytniejsi nie wykorzystywali naszych IP do innych softów ;) )

Mam pytanie, czy w opisach i tytule ProLink można stosować synonimy ?

Można stosować

Jeszcze jedno w "wordpress" mam takie coś, strona została dodana do np: https://akcesoria-motocyklowe24.pl/?p=45646464564& ale na końcu jest & i na tej stronie mam komunikat np: 404 NOT FOUND...co jest nie tak ?

Wygląda mi to na zmodyfikowane skrypty lub jak kolega zasugerował wpis trafia do akceptacji moderatora (jedno jest pewne to co WP zwraca to zapisujemy w bazie - można sprawdzić ręcznie i dodać wpis - więcej raczej tu już nic nie wymyślimy)

To z proxy to miodzio :]

Czy da się dopisać dodatkową opcję rejestracji do WP, obecnie mam:

Oczekujących na rejestrację: 1226

Oczekujących na e-maila: 39

Wyłączona rejestracja: 1215

Inny błąd rejestracji: 3439

Pomyślnie zarejestrowano: 1047

Jak będzie działac opcja z proxy, to chciał bym zapuscić ponowna rejestrację w tych z innym błedem (może ban, może inna rzecz) i tylko tych, czyli tak by nie tracić z bazy informacji o odaniach. Ponowna rejestracja we wszystkich takie dane wywala i powoduje ponowne dodawanie do precli, czego chciał bym uniknąć... Może w wolnej chwili da się to dopisać ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ale mi nie chodzi o OVH. Teraz one leżą, ale mam ponad 1k zarejestrowanych i aktualnie dodaję do nich wpisy. Jak OVH ruszy to nie chcę od nowa puszczać rejestracji na wszystko, tylko na te, które były niedostepne, miały IP jako zbanowane i 1k innych powodów, nie wazne jakie.

A chciał bym to z prostego powodu, nie chcę tracić z bazy informacji o udanych dodaniach. Ponowna rejstracja te dane czyści, dodatkowo jak miał bym wykonac ponowna rejestracje tylko na te nieudane, to mam do obskoczenia 3k precli, a nie 8k, i nie musze zakładac nowego konta email, panimajesz drug? :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@zakręcony - zostanie to poważnie rozważone (pewnie dziś się o tym pomyśli przy piwku)

@godfather2008 - jeszcze nie zostało to ustalone musimy dokładnie policzyć nasze koszty ale na pewno taniej niż jakiekolwiek płatne proxy dostępne na rynku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności