Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Próbowałem aktywować proxy ale wyskoczył mi komunikat: "Wystapil blad. sprobuj ponownie."

Koszt aktywacji to 0pkt. Może dlatego to się dzieje bo mam jakimś cudem -2pkt ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Próbowałem aktywować proxy ale wyskoczył mi komunikat: "Wystapil blad. sprobuj ponownie."

Koszt aktywacji to 0pkt. Może dlatego to się dzieje bo mam jakimś cudem -2pkt ?

tak, też miałem taki błąd. Doładowałem konto i zaczęło działać.

Generalnie - rewelacyjny produkt,

Ale mam jedno pytanie, nie działa u mnie ProLink, mam licencje na OmniPING, w opcjach OmniADD ustawiłem:

Moduł aktywny: TAK,

Ilość wyników do podlinkowania: 5

Pinguj linki wpisów: TAK

W ProLink mam dodany opis z umieszczonymi [omni1] i [omni2] a lista zadań ProLink'a jest pusta,

Jak ręcznie uruchamiam crona to wyskakuje mi komunikat: "brak zadan"

Coś zrobiłem nie tak?

tak, też miałem taki błąd. Doładowałem konto i zaczęło działać.

Czyli nie przetestuję za darmo nowej opcji. Rozumiem, że nie można doładować tylko 2 punktów :) ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

@004 - zacznie działać jak będzie system miał wystarczającą ilość danych (odpowiednia ilość wpisów w WP oraz ilość posiadanych kont) jest to moduł który sam się załączy jeśli tylko cron działa i rejestracja w WP zostanie zakończona

@MaxPan - a tak kiedyś narzekałeś że musiałeś kupić te pkt a teraz masz jak znalazł ;)

Co do reszty postawcie kilka OmniPRESS i stan kont się doładuje za każdą postawioną zgodnie z instrukcją kopią OmniPRESS - będzie to z pożytkiem dla każdego !

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Raport z easydir jak nie działał tak nie działa. Jednak żadne raporty nie działają... tworzy tylko koncowki linkow:

/e/wyszukiwarka-plikow,25604

/e/wyszukiwarka-plikow,24858

/e/wyszukiwarka-plikow,25674

/e/wyszukiwarka-plikow,25619

/e/wyszukiwarka-plikow,27270

/e/wyszukiwarka-plikow,24847

/e/wyszukiwarka-plikow,25066

/e/wyszukiwarka-plikow,25451

/e/wyszukiwarka-plikow,26223

Raport z easydir jak nie działał tak nie działa. Jednak żadne raporty nie działają... tworzy tylko koncowki linkow:

No chyba nie. Po przeczytaniu tego postu od razu rzuciłem się sprawdzić to, czy u mnie też. Wziąłem projekt, który wprowadziłem wczoraj. I mam normalne raporty, włącznie z easydir.

/e/wyszukiwarka-plikow,25604

/e/wyszukiwarka-plikow,24858

/e/wyszukiwarka-plikow,25674

/e/wyszukiwarka-plikow,25619

/e/wyszukiwarka-plikow,27270

/e/wyszukiwarka-plikow,24847

/e/wyszukiwarka-plikow,25066

/e/wyszukiwarka-plikow,25451

/e/wyszukiwarka-plikow,26223

Raporty działają, ale chyba usunąłeś z bazy danych jakieś katalogi i zostały tylko końcówki ich adresu.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności