Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ania1988 - masz starą nie aktualną wersję z przed ok. 3 tyg więc nie dziw się że coś nie działa - tak się zastanawiam 3 tyg temu zgłaszałeś błąd z tymi raportami i dalej nie zaktualizowałeś softu + dalej gadasz że nie działa więc jest to albo totalne przeoczenie z twojej strony albo złośliwe zachowanie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@004 - zacznie działać jak będzie system miał wystarczającą ilość danych (odpowiednia ilość wpisów w WP oraz ilość posiadanych kont) jest to moduł który sam się załączy jeśli tylko cron działa i rejestracja w WP zostanie zakończona

proces rejestracji w wp został zakończony i nic, nie działa,

"odpowiednia ilość wpisów w WP oraz ilość posiadanych kont" a jakie są konkretnie warunki aby moduł ProLink się załączył?

Hej

Korzystacie czasem z tego wynalazku jak Synonimizer w OmniADD?

Ja się teraz zacząłem zastanawiać skąd on bierze te synonimy...

"Dlaczego warto dodawać..." zamiksował mi tak:

"{czemu|dlaczego|po co|po kiego ch**a|w jakim celu|z jakiego powodu|z jakiej przyczyny} {należałoby|powinno się|pożądane byłoby|warto|wskazane jest}"

Teraz przeglądam jakie dostałem synonimy to się łapie za głowę ;)

Fragment artykułu:

"Gdy pyta mnie dlaczego"

Otrzymuje w jednej z wersji fragment:

{gdy|jak|kiedy|podczas gdy} {######|fiut|ku**s|pała|parówa|pyta|zwis} mnie {czemu|dlaczego|po co|po kiego ch**a|w jakim celu|z jakiego powodu|z jakiej przyczyny}

Przyznaj się Kojotek, że sam budowałeś tą baze :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Dobre :)

Kolega ku**s... znaczy pyta czy korzystam? Nie, bo wychodzą bezsensowne artykuły. Tak naprawdę bazę synonimów trzeba sobie ułożyć pod własny styl pisania, inaczej wychodzi kaszana jakich mało.

A ja się zastanawiałem dlaczego omnipressy mi nie przyjmują wpisów :] Się okazuje, że używam wulgaryzmów.

Kto ku**s, nie błądzi ;)
haha leze w szpitalu i nie mam powodow do smiechu ale to mnie rozbilo naprawde :)

Odnosnie synonimizacji swietnie sprawdza sie wbudowany w seobohatera bo umozliwia twozyc wlasne ciagi

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zdaje się, że w omniAdd też można -> wystarczy edytować syn.db (no i przy aktualizacji pamiętać by nie podmienić).

Śmiech to zdrowie, teraz to na pewno szybko wyjdziesz, czego życzę.

Mam pytanie odnośnie dodawania do wordpress. Czy jest jakaś możliwość aby zmniejszyć dodawanie na minutę. Bo teraz dodaje min do 5 wordpressów. A chciałbym dodawać stronę do np dwóch albo do jednego na dzień. Powinna być taka możliwość.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności