Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chodzi mi oto, że min dodawania na dzień jest 5 (wordpressy). Jak dam np. żeby mi dodawało do jednego wordpressa na dzień to dodaje do minimum pięciu. I wiem, że harmonogram do tego służy bo co innego :). Może w zadaniu crona trzeba coś dodać ?

Jaka to różnica ? Jeśli nie masz ustawione w harmonogramie kilkaset dodań dla jednego zadania to taka opcja przecież do niczego nie jest przydatna..

Minimalna jednostka to 5 i nie można tego zmienić

Co do PROLink moduł aktywuje się jak mamy min 500 zarejestrowanych precelków (swoje konta) oraz dodane min 350 wpisów do owych precelków

PROXY - co 10 min się pobierają nowe proxy i czyszczą statystyki jeśli zostały użyte (proxy działa tylko jeśli mamy zaznaczone opcje do czego korzystamy z proxy oraz nie posiadamy wpisanych interfejsów alternatywnych)

Na niedzielę (może dziś ale małe szanse) planowana kolejna aktualizacja poprawiająca kilka pierdółek które wyszły w tym tyg oraz może jakiś kolejny dodatek

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Mam taką sytuację : Wordpress - Inny błąd rejestracji: 1707

Chciałbym ponowić rejestrację w tych Wordpressach, ale zalecana jest zmiana e-mailu. I teraz zastanawiam się, czy po zmianie e-mailu muszę zarejestrować się ponownie we wszystkich WP czy tylko wystarczy nacisnąć "Ponów prośbę" ?

Szukam właśnie dobrego programu do pingowania i mam kilka pytań...

1. O co chodzi z tym abonamentem za OmniPing ?

2. Próbował ktoś indeksować tym wpisy z Xrumera ? Jak ze skutecznością ?

3. Jak z obciążeniem serwera np; laohost ?

4. Można importować linki z pliku txt ?

1. Kupujesz OmniPing, podajesz login i hasło i masz pingowane nowe wpisy

2. Nie wiem

3. Laohost odradzam, z nieznanych powodów obciążenie skacze tam jak zając

4. Tak (w OmniPing)

Jak obiecałem tak się stało i mamy kolejną wersję OmniADD oznaczoną numerkiem 3.9.0

Lista zmian:

X - nowy moduł - LinkPremium (FAQ pkt 62, 63)

X - poprawki w naliczaniu statystyk (% sukcesów/błędów) dla proxy

X - Uzupełnione FAQ (+ pytania i sugestie od użytkowników)

X - szereg poprawek bezpieczeństwa, zabezpieczenia formularzy, lepsze maskowanie połączeń między OmniADD a serwerem Omni itp.

X - inne drobne i kosmetyczne

X - od wulgaryzowanie słownika synonimów :P

Zapraszam do pobrania najnowszej wersji i testowania :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Wielki plus za prostotę programu.

Dzięki za info - jak tylko wpadnie kasa, to kupię Omniadda - szukałem czegoś prostego. Mam nadzieję, że nie jest zasobożerny i nie zje mi hostingu.

CLUBBERS to forum muzyczne dla młodzieży zafascynowanej tym co przedstawia sobą muzyka klubowa. Forum Clubbers to cały mój świat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności