Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Clubbers.pl, wręcz przeciwnie - jak na tak ogromne możliwości jest bardzo oszczędny, 1% nie przekracza przy kilkuset projektach i uruchamianych wszystkich zadaniach.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. Kiedy Omniadd pobierze maile rejestracyjne ?

Mam coś takiego :

Oczekujących na rejestrację: 6005

Oczekujących na e-maila: 423

Pomyślnie zarejestrowano: 0

Oczywiście test skrzynki daje :

Pomyślnie połączono ze skrzynką e-mail. Liczba wiadomości: 453

2. Rozumiem, że na 'dzień dobry' dostaje się 200 punktów do łamania OCR i jak zachodzi potrzeba to Omniadd sam sobie ich używa ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ad1 - jak skończy pobieranie jednych maili pobiera kolejne

ba, to logiczne.... ale kiedy zacznie pobierać ??

mam Oczekujących na e-maila: 601

Pomyślnie połączono ze skrzynką e-mail. Liczba wiadomości: 635

Czyli do tej pory nie pobrał żadnego skoro : Pomyślnie zarejestrowano: 0 ??

Pytałem kiedy zacznie pobierać maile tak, żebym mógł skorzystać z Wordpressów ? Mam czekać, aż wszystkie skończy rejestrować?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A mam pytanie czy jest jakiś rabat jeśli ktoś posiada OmniADD i chciałby dokupić OmniPING. I drugie pytanie czy OmniPING musi być na tym samym serwerze co OmniADD aby uruchomić pingowie ?
Cena promocyjna na OmniPING jak masz OmniADD - 110 zł

Możesz nawet wcale nie instalować OmniPING-a żeby aktywować pingowanie w OmniADD :wow: - OmniADD ma napisaną całą aplikację do pingowania opartą o własnego crona

Ta promocja jak dotąd nie została odwołana, jak długo jeszcze potrwa

Nawet lepiej jest - 100 zł za OmniPING jak masz OmniADD

W zakładce prolink ograniczcie jakoś ilość wyświetlanych wpisów bo nawet na mocnym sprzęcie strona ładuje się dłuższą chwilę przy 70 000 wpisów.

Czy ktoś, kto ma omniADD na hekko.pl może powiedzieć, czy wystarczy wgrać pliki, wpisać w pliku settings.php właściwie bazę i hasła - i przejść do pliku install.php - czy trzeba jeszcze coś dodatkowo w panelu admina aktywować?

Wgrałam pliki, bazę ustawiłam i na stronie z omniADD mam tylko takie info: OmniADD 3.9.0 - OmniWEB LTD. 22-11-2010 - czyli czegoś jeszcze nie zrobiłam, tylko czego?

problem nieaktualny, wreszcie sobie poradziłam :-)

:-)

pamietam ze ktos o to pytal, ale nie moge znalesc odpowiedzi.

mam w logach do precli tylko "1", oczywiscie nie dodaje, a wczesniej bylo ok. zrobilem ponowne logowanie, dodalo do kilku i znowu blad z jedynka. jakis pomysl?

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności