Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Problemem może być serwer gdzie się znajduje OmniADD i utratą sesji z logowania (często występuje jeśli mamy błąd 1 z komunikatem 302 - wystarczy ponownie się zalogować! nie mylić z rejestrowaniem)

Błąd 1 oznacza 302 możliwe, że bana

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Andrzejki byli, może człowiek ma kaca, ma wolne, urlop, chory jest i td.

Nie rozumiem twojego "brzydkiego oburzenia" dzisiaj poniedziałek a wplata byłą w piątek, masz pewność ze pieniędzy zaksięgowane? Zawsze mnie to dziwi to, to nie jest jak koncert życzeń.Ktoś cie zmuszał do kupowania?

Widać ze rzadko kupujesz programy, bo zdarza się czekać na licencje i 12 dni w bardzo wielkiej firmie. I co z tego? chcesz mieć program czekasz, nie chcesz kupować pisz sam.

Masz GG pisz na GG a nie w temacie OMNIADD.

Kolego nikt nie zmuszal mnie do kupowania , a odrobine dobrej woli i odpowiednie podejscie do klienta po stronie sprzedajacego powinno byc. Wtedy zyje sie zupelnie lepiej. Jezeli o zaksiegowanie wplaty jestem tego pewnien. Pozycjonowaniem zajmuje sie od ladnych kilku lat , programy kupuje dosc czesto i nigdy nie czekalem 12 dni jak to opisales :). Nie liczac xrumera z którym dosc czesto byly rózne cyrki.

Na gg oczywiscie tez poslalem info ale bez odzewu. A pisze na forum bo przeciez od tego ono jest. Zawsze moze sie znalesc bliski znajomy ktory przekaze info sprzedajacemu.

Problemem może być serwer gdzie się znajduje OmniADD i utratą sesji z logowania (często występuje jeśli mamy błąd 1 z komunikatem 302 - wystarczy ponownie się zalogować! nie mylić z rejestrowaniem)

Błąd 1 oznacza 302 możliwe, że bana

a jesli dodaje sie do prywatnych i tylko prywatnych precli, czesc na dedykowanych ip, to chyba nie moze to byc ban, nie? no bo i skad?

pozycjonowanie - interwencja

Andrzejki byli, może człowiek ma kaca, ma wolne, urlop, chory jest i td.

Nie rozumiem twojego "brzydkiego oburzenia" dzisiaj poniedziałek a wplata byłą w piątek, masz pewność ze pieniędzy zaksięgowane? Zawsze mnie to dziwi to, to nie jest jak koncert życzeń.Ktoś cie zmuszał do kupowania?

Widać ze rzadko kupujesz programy, bo zdarza się czekać na licencje i 12 dni w bardzo wielkiej firmie. I co z tego? chcesz mieć program czekasz, nie chcesz kupować pisz sam.

Masz GG pisz na GG a nie w temacie OMNIADD.

Aktualizacje coś miesza w dodawaniu do WP.Przed aktualizacja skuteczność WP 97 % tuz po aktualizacji 20 min po - skuteczność 10%.Nie jest to żaden zbieg okolicznosci.Z tego co zwraca serwer widać ze nie morze zalogować się do założonego wcześniej konta. Daje 100% ze po ponownej rejestracji skuteczność wróci na miejsce.Ja rzadko marudzę, ale te cotygodniowe aktualizacje bardzo uciążliwe i zazwyczaj zawieją błędy i td (który rzecz jasna później usuwane).Wy chodzi na to ze wszystkie posiadacze OmniADd to beta testerzy tylko takie testerzy nie kupują programu a dostają dla testowania ZA DARMO.Proponuje najpierw dopracować a później robić aktualizacje i nie co parę dni bo to moim zdaniem dziwny zwyczaj. Wygląda to tak wszystko ustawie skuteczność bardzo dobra a tu wychodzi kolejna aktualizacja ( OBOWIAZKOWA!) i wszystko się chrzani.Myślicie ja niem co robić tylko non-stop wgrywać nowe pliki na serwer?

Liczyliście ile już było tych aktualizacji?Kiedy to się skończę? czy fakt posiadania OmniAdd zobowiązuje do co tygodniowego,wgrywania i ponownego rejestrowania?

p.s proszę nie pisać o wgrywaniu trybem binarnym nie usuwaniu folderow i plikow i td.

Zawsze mnie to dziwi to, to nie jest jak koncert życzeń.Ktoś cie zmuszał do kupowania? :P

@maqriusz182 to nie jest hosting by oczekiwać supportu całą dobę,

być może przelew przez weekend szedł później. Dyspozycje przelewów między bankami rzadko kiedy nie są uzależnione od systemu Elixir, który tylko trzy razy w ciągu dnia przeksięgowuje pieniądze z banku do banku. Elixir nie pracuje też w weekendy, co oznacza, że pieniądze wysłane z jednego banku do drugiego w piątek po południu, mogą trafić do celu dopiero w poniedziałek w południe.

arni a czy ja powiedziałem gdzieś ze to niesmaczne i td. Kojotek to nie MS rzecz jasna i nie można od niego wymagać suportu 24h na dobę. Ja mam parę softów w których wcale niema suportu :) i nic używam i chwale sobie.To ze pisałem ze częste aktualizacje to błąd to i dalej tak uważam (ale zauważcie już niema co tydzień kolejnej ).Pogram mi pasuje i używam, ale płakać ze w piątek przelali kasę a dzisiaj nie ma jeszcze program to już przesada.Zawsze mógł najpierw napisać do kojotka a później robić przelew.

Czy jest gdzieś napisane w ciągu jakiego czasu Kojotek zobowiązuje się przekazać licencję kupującemu?

Pewnie nie... czyli można czekać do usranej śmierci?

Jeśli nie ma to Kojotek ma obowiązek niezwłocznie przekazać towar/usługę po opłaceniu (tj. wpłynięciu przelewu na konto).

suportu 24h na dobę.

Nie, ale jest normalny dzień roboczy.

No niestety Kojotek oraz jego support wyparował.

Witam wszystkich

Na początku proszę wszystkich o cierpliwość, Kojotka nie ma na GG aktualnie ale wszystkie opłacone licencję OmniADD będą wydawane. Jak napisał MateuszI, Kojotek to poważna osoba z poważną firmą. Skontaktowałem się z wszystkimi już, jak kogoś pominąłem proszę o kontakt na PW albo na adres e-mail pomoc@omniworld.pl

A teraz, skoro mowa o aktualizacjach była, to zapraszam do ściągania nowej wersji OmniADD. Co nowego? Najnowsza wersja oznaczona numerem 3.9.5 zawiera szereg poprawek wprowadzonych po zgłoszeniach użytkowników.

- poprawka dla ProLink - na niektórych hostingach mógł się co jakiś

czas "przywiesić", aż do północy

- poprawka dla OmniProxy (w przypadku problemów z połączeniem do

serwera Omni usługa mogła się czasami sama wyłączyć)

- zmniejszenie ilości transferu generowanego przez crony w przypadku

gdy niczego nie wykonują (brak zadań)

- domyślnie wyświetlanie jedynie 1000 pierwszych pozycji listy

ProLink, reszta po kliknięciu (ze względu na problemy z przewijaniem

długiej listy)

- obsługa webmini z różnymi wersjami przyjaznych url

- wyświetlanie skuteczności całkowitej dla omniproxy

Link do ściągnięcia nowej wersji nadal aktualny w pierwszym poście.

I informacja jeszcze na koniec, jak ktoś zakupił program to proszę o info na adres e-mail pomoc@omniworld.pl w celu wydania licencji.

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Mam problem z komentatorem - może mi ktoś wyjaśnić jak to uruchomić? :)

Mam linki do wpisów wp - co dalej z nimi zrobić? Gdzieś trzeba je wprowadzić? :)

Inne sprawy:

1. W formularzu dodawania strony jest pole e-mail. Na tego maila przychodzą requesty o potwierdzenie/powiadomienia o dodaniu.

Należy tam dodać maila z opcji do rejestracji, czy inny?

2. Czy można ustawić omnipinga, by pingował dodany wpis np. kilka razy (teraz pinguje chyba tylko raz)?

3. Backlinkexpress za każdym razem wyświetla mi śmieci - nie zdarzyło się jeszcze by wyświetlił coś sensownego, jakiś błąd?

pzdr,

immy

mniej znaczy więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności