Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nutado, z jakiej wersji aktualizowałeś i czy na pewno wszystkie pliki przegrałeś ? Na kilkanaście updateów jakie dziś robiłem u klientów brak problemów :)

nutado, z jakiej wersji aktualizowałeś i czy na pewno wszystkie pliki przegrałeś ? Na kilkanaście updateów jakie dziś robiłem u klientów brak problemów :)

Z tej wcześniejszej :D

przegrałem wszystkie, ale spróbuje ponownie.

No i po ponownym przegraniu plików działa :) Musiałem coś pominąć...

Przy dodawaniu do freeglobes mam skuteczność na poziomie 28%.

Ilość:209 Dodano:211 Błędy:534

Przy eksporcie wpisów otrzymuję pustą stronę dla wszystkich stron, które dodaję. :aniolek:

Po sprawdzeniu dodawanej strony (PR3) w szczegółach okazuje się, że zdecydowana większość ma błąd "nieprawidłowy kod".

Katalogi oznaczone jako 'zielone' posiadały wpis (po wyszukaniu), a niektóre nie. Dodatkowo część katalogów 'zielonych' posiadała błąd "błędny kod".

W związku z powyższym mam dwa pytania:

1. Jak rozumiem z konta OCR są pobierane kredyty do łamania obrazków - skoro w wielu przypadkach jest 'błędny kod' - dlaczego kredyty są pobierane?

2. Dlaczego nie ma żadnych linków przy eksporcie, skoro chociaż część wpisów faktycznie istnieje?

Jak u was wygląda sprawa z freeglobes?

Nie wiem czy warto ładować konto, skoro i tak większość idzie w kosmos.

mniej znaczy więcej

Co moze byc przyczyną tego, ze nie dodaje aktualnej listy do wordpressprv - po probie usuniecia i dołozenia kolejnej - nic sie nie dzieje. Stale pokazuje: wordpressprv 0

A w szczególach: Katalogi wordpressprv

Oczekujących na dodanie lub logowanie: 247

i tak niezmiennie od 4 godzin.

v3.9.5

@immy

SMS-y będą nieopłacalne dla każdej ze stron...

@Lenny_

Nie przewidujemy obecnie takiego rozwiązania, nie przesadzajmy jest to chwilka roboty 2-3 minuty... :)

@immy, @ania1988

Wszystkie problemy z działaniem proszę zgłaszać bezpośrednio do programistów poprzez formularz w programie, zakładka "Support". Tam oni bezpośrednio się odezwą na podanego maila i pomogą z problemami...

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Mam v3.9.5 a w update pokazuje, że mam nieaktualną wersje :)

Wyszło coś nowego?

Nalegam, żeby zgłaszać takie problemy przez system supportu. Mamy wtedy numer ID użytkownika, wiemy o kogo chodzi, mamy możliwość diagnostyki, sprawdzenia kilku rzeczy itp. Odpowiadanie przez forum to trochę strzelanie w ciemno. Ale mogę strzelić - prawdopodobnie przy aktualizacji nie został nadpisany plik index.php - pewnie pozostał stary.

---> OmniADD <---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności