Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam. Chciałem przenieść licencję poprzez formularz: https://omnimax.pl/licencja_omniadd/ i nowy wygenerowany klucz nie działa, ponieważ pokazuje się, że został zbanowany. A wcześniej na starym kluczu wszystko działało. Może ktoś coś doradzić?

usun ciastka/cache i zobacz czy zadziala

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Mam problem z dodawaniem do WP. Omnia nie dodaje mi nowych WP. Maile są odbierane i kasowane przez system ale nie pobiera loginów i haseł. Jak ręcznie odpalam plik z crona mam:

OK /register/wrongcat2/maillogin/pauza

W szczegółach:

Oczekujących na rejestrację: 2574

Oczekujących na e-maila: 2544

Wyłączona rejestracja: 36 [Ponów próbę] [Lista]

Inny błąd rejestracji: 79 [Ponów próbę] [Lista]

Pomyślnie zarejestrowano: 0 [Lista]

Mam pytanie

Czy można w omniAdd'erze zaimplementować przycisk, dzięki któremu usunę błędy ze wszystkich projektów na raz ? Lub chociaż, 1 klik w każdym projekcie z osobna, żeby usuwał błędy. Kilka godzin w tygodniu ślęczę nad tym i tylko klikam usuń błędy. Trochę mi szkoda czasu na to przyznam. Działam na kilku licencjach omni, więc to dla mnie ważne.

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Znajdzie ktoś czas i powyrzuca nie działające katalogi omipress z listy aderka omni?

nie chcę podawac nazw domen, ale wiele ma specjalnie źle pustawiane przekierowania i pomimo że wpis niby jest dodadany

nic z tego nie ma dobrego dla dodającego.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

...Czy można w omniAdd'erze zaimplementować przycisk, dzięki któremu usunę błędy ze wszystkich projektów na raz ?...

Dokładnie, w opcjach przydał by sie magiczny przycisk: usuń błedy i pola checkbox do zaznaczenia, co chcemy poczyścić (wordpress, qlweb itd).

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Mam pytanie, nie mogę sobie przypomnieć czy ktoś już o tym pisał.

Mam taką sytuacje. Jeśli skończę dodawanie do wordpress do 40 dla danej strony i usunę ją z "Moje strony". Następnie po jakimś czasie stwierdzę, że chcę ponownie ją dodawać do wordpress i moje pytanie: Czy zacznie dodawać tą stronę od nowa do wordpress czy od momentu gdzie skończyło się dodawać ?

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności