Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Dostane wkońcu odpowiedz od suportu omnii ??? Napisałem do Was już tydzień temu i 0 odpowiedzi....

dla przypomnienia.....

===================

Mam problem z dodawaniem do WP. Omnia nie dodaje mi nowych WP. Maile są odbierane i kasowane przez system ale nie pobiera loginów i haseł. Jak ręcznie odpalam plik z crona mam:

OK /register/wrongcat2/maillogin/pauza

W szczegółach:

Oczekujących na rejestrację: 2574

Oczekujących na e-maila: 2544

Wyłączona rejestracja: 36 [Ponów próbę] [Lista]

Inny błąd rejestracji: 79 [Ponów próbę] [Lista]

Pomyślnie zarejestrowano: 0 [Lista]

===================

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@martyn

Gdzies na wczesniejszych podstronach tego wątku Kojotek tłumaczył, że problemy z dodawaniem do wordpresów spowodowane są przez ONYCH. Nie chciał niestety nic w tej kwestii sprecyzować. Co prawda tam chodziło o sytuację, gdy loginy i hasła są pobrane, ale może w opisywanym przez Ciebie przypadku też działają ONI.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Tydzień temu zgłaszałem problem ze zbanowaną licencją, jedynie co mi polecono to usunięcie ciasteczek. Niestety to nie pomogło. I nie mogę doczekać się rozwiązania sprawy ze strony supportu.

Formularz przeniesienia licencji pod adresem https://omnimax.pl/licencja_omniadd/ wygenerował mi błędny klucz i nie mam dostępu do OmniAdd na nowym i starym serwerze.

Dostane wkońcu odpowiedz od suportu omnii ??? Napisałem do Was już tydzień temu i 0 odpowiedzi....

dla przypomnienia.....

===================

Mam problem z dodawaniem do WP. Omnia nie dodaje mi nowych WP. Maile są odbierane i kasowane przez system ale nie pobiera loginów i haseł. Jak ręcznie odpalam plik z crona mam:

OK /register/wrongcat2/maillogin/pauza

W szczegółach:

Oczekujących na rejestrację: 2574

Oczekujących na e-maila: 2544

Wyłączona rejestracja: 36 [Ponów próbę] [Lista]

Inny błąd rejestracji: 79 [Ponów próbę] [Lista]

Pomyślnie zarejestrowano: 0 [Lista]

===================

Mam ten sam problem. Mało tego, omni przestał mi dodawać do prywatnej listy wp po przeniesieniu :) Dostaję odpowiedź 302 redirect i kuniec :spam: Co z tym zrobić ?

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Mam pytanie, nie mogę sobie przypomnieć czy ktoś już o tym pisał.

Mam taką sytuacje. Jeśli skończę dodawanie do wordpress do 40 dla danej strony i usunę ją z "Moje strony". Następnie po jakimś czasie stwierdzę, że chcę ponownie ją dodawać do wordpress i moje pytanie: Czy zacznie dodawać tą stronę od nowa do wordpress czy od momentu gdzie skończyło się dodawać ?

Pozdrawiam.

Przydałby się chociaż przycisk "ukryj" dany projekt. Jakby miało się dużo projektów, to zamiast usuwać, można wziąć ukryj i wrócić w razie potrzeby.

Niezbyt zachęcające wątki do kupienia tego produktu. Właśnie jestem na etapie poszukiwania narzędzia do katalogowania. Czy dobre opinie o działaniu są wystarczające, żeby nie patrzeć na te złe o supporcie ?

Rapidshare to nie wszystko. Tak jak życie bez błyszczyka ma sens.

Lubię czytać ciekawe komiksy z kolorowymi obrazkami.

Problem w tym, że czytasz tylko te złe, bo jak ktoś został obsłużony bez problemu, to o tym nie pisze, bo wyglądałoby to na lizusostwo. :)

A co do zastanowienia się - zastanawiaj się, bo zawsze warto przemyśleć każdy zakup. :)

Chwila chwila :D Nie twierdze, że zostałem źle obsłużony, wręcz przeciwnie. Działam na 5 kopiach omni, a na dniach kupuje kolejne 4 wiec zadowolony jestem.

Pozdrawiam.

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Przepraszam wszystkich za zwłokę, przyczyny takowej są niezależne odemnie... postaram się jak najszybciej wszystkim odpowiedzieć i pomóc... Proszę o cierpliwość.

@BlackCat

Zadowoleni nic nie piszą bo są zajęci dodawaniem kolejnych stron do katalogowania... :)

PS Tak dla ścisłości nikt z nas nie leży na Hawajach... :)

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności