Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wykupione proxy, zahaczone: Rejestracja/logowanie WordPress

Skuteczność proxy na poziomie 62% natomiast WP juz w okolicach 33%

Masa logów to: 1

I teraz albo wywaliłem niepotrzebnie $ na proxy, albo precle waw leżą częsciej niż bywa to normalnie co jest chyba bardziej prawdopodobne, ponieważ albo przeglądarka zwraca bład domeny, albo "Error establishing a database connection".

Jak u Was z tymi WP?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

precle na waw czesto leza wiec proxy tutaj nie rozwiazuje sprawy jesli o to chodzi, natomiast gdy juz dzialaja - to proxy sie sprawdza, bo z tego co widze tam jest skrypt automatycznie po polnocy blokujacy ip z ktorego dodawalo sie w wiekszej ilosci w dniu poprzednim

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Krótkie pytanie - pewnie było, ale ciężko się przebić przez te sto kilkanaście podstron.

Wyłącza mi dodawanie do OmniPress, mimo że opisów do wykorzystania jest ponad 100'ka.

Podobnie jest z Wordpressem. Czemu się wyłącza?

mniej znaczy więcej

@immy

Pisał Pan do kodera poprzez formularz w zakładce "Support"? To jest najlepszy i najszybszy kontakt ponieważ programista od razu widzi gdzie zainstalowana jest dodawarka...

@adby

Poprzez kontakt na adres : pomoc@omniworld.pl

Albo zamówić w sklepie www.omniworld.pl

Info : Realizacja zamówienia trwa do 3 dni

Info dla niecierpliwych... aktualizacja na dniach... ;)

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

@kaiba

Tak promocja aktualna, proszę przesłać mi na maila ID swojej dodawarki, nick z PiO i dam instrukcje co i jak dalej robić aby zakupić OmniPING korzystając z promocji

@immy

Dobrze, jutro będzie programista to postaramy się ustalić w czym tkwi problem.

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

formularz w zakładce "Support"? To jest najlepszy i najszybszy kontakt ponieważ programista od razu widzi gdzie zainstalowana jest dodawarka...

O sprawnosic odpowiedzi na zgloszenia w formularzu juz bylo w tym wątku. Zdecydowanie pisanie na forum sprawdza się lepiej.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności