Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szkoda , że wątek na temat tego serwera został przeniesiony do KOSZA /a jak zacząłem się wypowiadać to dostałem ostrzeżenie/

CIEKAWE :soczek:

Ale nawiązując do dodawarki to mam OMNIPINGa i OMNIADD i w zakładce PINGOWANIe cały czsas jest pusto ??

Zaznaczę ze nie mam postawionego omipinga nigdzie /tez z problemów w/w/ ale dodawarka przyjeła moj logi i haslo ok. i dalej jest pusto

@marcin_ek

Poczta jak i inne usługi są monitorowane i jak coś nie działa admin dostaje info o tym i naprawia ewentualne problemy. Jeżeli ma Pan problem z hostingiem bądź np. pocztą może Pan wysłać zgłoszenie poprzez DA w dziale "Pomoc techniczna". Pójdzie ono bezpośrednio do administratora, który zajmuje się serwerem i tam uzyska Pan pomoc.

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Witajcie,

od jakiegoś czasu mam praktycznie 100% błędów podczas dodawania do listy wordpress-prv - w logach nic nie ma więc trudno skumać o co chodzi. Czy ktoś z Was również ma taki problem.

Pozdrawiam

Tylko wpolscemamymocneseo - dabl blasta

a tu: triple blasta wpolscemamymocneseo

Poczta jak i inne usługi są monitorowane i jak coś nie działa admin dostaje info o tym i naprawia ewentualne problemy. Jeżeli ma Pan problem z hostingiem bądź np. pocztą może Pan wysłać zgłoszenie poprzez DA w dziale "Pomoc techniczna". Pójdzie ono bezpośrednio do administratora, który zajmuje się serwerem i tam uzyska Pan pomoc.
Omni

To jest trochę dziwne, ale mam zgłoszenie w DA z wczoraj z rana i po 24 godzinach bez odpowiedzi.

Proszę nie pisz niepewnych informacji.

Nie dziw się mojej frustracji.

Jak maialem OMNIADD na Omnihost to banów bylo mnóstwo, pisal o tym autor. Ok. Obecnie Omniadd spełnia moje oczekiwania na innym hostingu.

Dla Omniadd należy sie PLUS za to co potrafii.

Jaką macie skuteczność dla poszczególnych katalogów?

U mnie wygląda to tak:

rss 86.02%

webmini 61.77%

easydir 46.39%

otwartymini 49.53%

wordpress 37.43%

freeglobes 22.23%

mocnelinki 81.18%

qlweb 57.26%

omnipress 62.34%

Nie kataloguje wielu stron, dzienne limity domyślne.

Nie używam serwerów PROXY.

mniej znaczy więcej

@immy easydir masz tak duzo ??

u mnie % tak, ale ważne jest jeszcze ilościowo:

webmini 77.46%

easydir 67.36%

otwartymini 44.93% Szczegóły

wordpress 84.13% Szczegóły

freeglobes 9.14% Szczegóły

mocnelinki 51.35% Szczegóły

qlweb 57.23% Szczegóły

omnipress 100% Szczegóły

Witajcie,

od jakiegoś czasu mam praktycznie 100% błędów podczas dodawania do listy wordpress-prv - w logach nic nie ma więc trudno skumać o co chodzi. Czy ktoś z Was również ma taki problem.

Pozdrawiam

Mam ten sam problem :| Niestety nie jest to wina konkretnej kopii omni, bo dzieje się tak na kilku. W logach mam błąd 302 - redirect. Trochę dziwne, nie wiem ocb.

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Mam ten sam problem :| Niestety nie jest to wina konkretnej kopii omni, bo dzieje się tak na kilku. W logach mam błąd 302 - redirect. Trochę dziwne, nie wiem ocb.

Może autorzy by się wypowiedzieli w tym temacie

Tylko wpolscemamymocneseo - dabl blasta

a tu: triple blasta wpolscemamymocneseo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności