Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W jakim trybie dodajecie? Szybkim czy dokładnym?

Z tydzień temu ustawiłem na dokładny, bo średnia skuteczność spadła.

Wynika z tego, że mam gorzej niż u was.

Z czego może to wynikać? Może jakieś bany?

mniej znaczy więcej

Tak w ogóle to przydałoby się przeczyścić bazę. Weźmy same webminiacze, większość tych na .tk to leży i kwiczy, albo pobanowane są przez G.

Poza tym nie wiem jak u was, ale jeśli chodzi o webminiacze na .tk, to u mnie przy tych najczęściej mam, że nie dodano, a jednak wpisy są dodane po sprawdzeniu

Ogólnie jak przyjedzie kojotek trzeb podrzucić jemu pomysł na wprowadzenie dodatkowo bazy prywatnej nie tylko WP a i każdego skryptu, bo aktualnie z baza OmniAdd zaczyna się dziać identyko c z baza publikera.Poco mam tracić czas i zasoby serwera na oranie niedziałających precli i katalogów które lezą.Lepiej jeden raz pojechać SB, przefiltrować bazę a dalej z niej korzystać już na własny użytek

Tak łatwo można dostać bana?

Tak, tak. Miałem okazję obserwować jeden darmowy hosting. W nocy praktycznie przestawał pracować. Każdy chce wrzucić 'tylko' kilka precli swoim automatem. Co zrobił admin ? Zdrowo poblokował na porcie 80 całe klasy IP należące do hostingów z których szły automaty i ma spokój.

Rapidshare to nie wszystko. Tak jak życie bez błyszczyka ma sens.

Lubię czytać ciekawe komiksy z kolorowymi obrazkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności