Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To ja może krótko:

1. Czyszczenie bazy Webmini włączone, wykonane około 20%, dziś w nocy będzie skończone, update bazy koło południa.

2. Czyszczenie bazy wordpress - ruszy zaraz po ukończeniu webmini, ukończenie jutro w godzinach nocnych.

3. Pozostałe skrypty, 1 lub 2 stycznia.

4. Poza czyszczeniem, dla każdego skryptu od 50 do nawet 300 nowych katalogów.

4. Nowa wersja OmniADD - sprawa najbliższych kilkunastu godzin, max doba, - jeśli są jeszcze jakieś propozycje zmian to już ostatnia chwila, żeby zgłaszać.

Przepraszam jednocześnie za mały poślizg prac który wyniknął z mojej winy, że tak powiem z nawału obowiązków, a jeszcze i po drodze święta...

@ssebo

Najnowsza wersja 3.9.5 wydana była równo miesiąc temu, i informacja na forum również była:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=776855

Jeśli w zakładce update pojawiła się informacja o nowej wersji to tylko wskutek chwilowej awarii serwera-matki i była błędna.

@MaxPan

Używanie wersji starszej niż 3.9.5 może powodować problemy z działaniem ProLink, może też czasem sama wyłączyć się usługa OmniProxy, jeśli ich nie używasz, lub działają prawidłowo, to okej większych problemów mieć nie powinieneś - ale i tak polecałbym aktualizację, zwłaszcza najbliższą.

---> OmniADD <---

wget -q -O /dev/null https://xxxx.pl/OmniADD/cron_reg.php >/dev/null 2>&1

Tak wyglądają u mnie polecenia w cron. Niestety w głównym folderze na serwerze co parę dni mam kilkanaście tysięcy plików cron.php itp. z Omniadd. Jak rozwiązać problem?

promowanie pigułek jest zakazane w regulaminie

#55 Czym jest moduł ProLink? Do czego służy?

Moduł umożliwia dodawanie do precli wpisów zawierających linki do innych wpisów z WordPress - tych dodanych standardową procedurą dodawania OmniADD. W Zależności od wybranej opcji, linkowanych jest 5, 10 lub 15 losowych wpisów z dodań do WordPress. Są one dodawane do całej listy katalogów WordPress - po dwa linki z różnych domen na jeden wpis.

Czyli że z dodanych wpisów (załóżmy osiągnięte minimum w wielkości 350 wpisów, podane w FAQ #57) zostaje podlinkowanych 5-15 wpisów, po 2 linki na każdy i na tym kończy swoją prace?

#58 Czym różni się linkowanie cykliczne i jednorazowe w module ProLink?

W trybie cyklicznym, raz linkowany projekt jest linkowany ponownie w przyszłości - kolejne jego wpisy są dodawane do linkowania na końcu kolejki zadań. W takim wypadku ProLink pracuje właściwie nieprzerwanie. Jeśli wybrano opcję jednorazowego linkowania, każda witryna linkowana jest tylko raz.

Jak to właściwie rozumieć, w przypadku linkowania cyklicznego każdy dodany artykuł zostaje podlinkowany, czy może co określoną póle (350) jest losowanych 5-15 wpisów i te zostają podlinkowane?

Omni a możesz mi powiedzieć jaka może być przyczyna że nagle nam na 4 omni przestało dodawać do Wordpress Prv.

Każdy ma inna bazę wordpressów postawione na innych hostingach i niezależnie od siebie nagle nie działa :)

Tylko wpolscemamymocneseo - dabl blasta

a tu: triple blasta wpolscemamymocneseo

WOW ;)

a mnie teraz Omni przywitał : Ta kopia OmniADD została zbanowana

To już zupełnie jak w Googlu jest - BAN.

Może jakiś support się wypowie ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

WOW ;)

a mnie teraz Omni przywitał : Ta kopia OmniADD została zbanowana

To już zupełnie jak w Googlu jest - BAN.

Może jakiś support się wypowie ?

M

Wyczyść ciasteczka lub spróbuj się zalogować w innej przeglądarce. Też miałem taki komunikat i pomogło wyczyszczenie ciasteczek.

do publikacji brane sa 2 rodzaje opisow

1 (opis do katalogow) widniejacy w spisie wpisow/kategorii/stronie glownej

2 (opis dla omnipress) widniejacy na podstronie wpisu w katalogu (faktyczna publikacja z linkami)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności