Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Korzystając z okazji, że jeszcze nie ma aktualizacji. Prosiłbym support aby wykonać jedną poprawkę w raportach np. w wordpress. Przy ponownym dodaniu strony (oczywiście strona została dodana do niby wszystkich wordpress i nie została usunięta w moje strony) znów do wordpress aby w raporcie dodawało na końcu linki do tych wordpressów do których udało się dodać. Teraz jest tak, że to chyba zależy od ID wordpressa i link jest dodawany np. gdzieś w środku. Mam nadzieje, że zostałem zrozumiały.

Pozdrawiam.

Tak "Sylwestrowałem" się już troszkę wcześniej... :) Aktualizacja jest gotowa, dostałem ją na maila przed sylwestrem jak mnie nie było. Jutro się zajmę zakodowaniem jej i udostępnieniem do pobrania...

A tak przy okazji Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim życzę :D

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Tak jak obiecałem wyżej, zapraszam do pobierania kolejnej aktualizacji naszej dodawarki. Poniżej lista zmian jakie wprowadziliśmy:

X - cron_reg.php napisany prawie w całości od nowa - przyspieszona rejestracja/logowanie WP (w zależności od serwera, nawet 20-krotnie szybsza, kompletny proces rejestracji poniżej 10 godzin)

X - max czas oczekiwania na mail rejestracyjny od katalogu ustawiony na 2 dni

X - sprawdzenie czy linki wylosowane do ProLink są prawidłowe

X - poprawka w działaniu ProLink w trybie cyklicznym

X - nowa opcja w ustawieniach ProLinki - czy dozwolone jest aby linki w jednym komentarzu dotyczyły tej samej domeny

X - usprawnienie zarządzania połączeniami do serwerów OmniOCR - zwiększona skuteczność dodawania do FreeGlobes

X - wyszukiwarka pozycji w zakładce 'strony' (tak jak w harmonogramie)

X - opcja 'wyczyść wszystkie błędy' dla każdej pozycji w zakładce strony

X - globalna opcja wyczyść błędy (wspólna dla wszystkich stron)

X - zmieniony sposób usuwania serwerów proxy z listy - checkboxy

X - łatki w synonimizerze - poprawa wielkich liter, usunięty bug synonimów zagnieżdżonych

X - zwiększenie szybkości działania synonimizera i obsługa dłuższych tekstów (kilka tysięcy znaków)

X - plik test.php testujący czy serwer spełnia wymagania OmniADD (może być rozpowszechniany niezależnie od całej paczki instalacyjnej)

X - drobne uzupełnienia FAQ

X - kilka drobnych poprawek wydajności

Edycja:

Link do pobrania w pierwszym poście jak zawsze

Edycja 2:

Pliczek do testowania serwera czy spełnia wymogi dodawarki : https://www.omnimax.pl/pliki/test_omniadd.rar

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności