Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Ma to jakąś wyższość nad publikerem?

Jest szybszy i lżejszy dla serwera, niestety kosztem kilku elementarnych funkcjonalności. Publiker jest za to bardziej rozbudowany i nie trzeba kupować innych produktów, żeby mieć dostęp do wszystkich opcji.

EDIT: przy czym nalezy zaznaczyć, że te skrypty tak po prawdzie najlepiej wykorzystywać do różnych zadań. Omni tam, gdzie chcesz zadziałać szybko, a Publikera tam, gdzie systematycznie.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
tera chce kupić jeszcze jedna kopie Omni

No tak, tak, jedna kopia to stanowczo za mało.

Jak wygląda teraz zakup jak nie ma samego szefa ? Wszystko bezproblemowo idzie ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

jeżeli nie będziesz miał poślizgu tak jak ja na przelewie przez dotpay, to wszystko idzie całkiem sprawnie. Od momentu potwierdzenia dokonania płatnosci w przeciągu kilku godzin dostałem maila z pierwszymi instrukcjami. Teraz czekam na uruchomienie hostingu na hekko...

---------------------------------
https://jakas_firma

u mnie podobnie ale te co próbowałem rejestrować ręcznie to tez nie działają, trzeba przefiltrować bazę, bo martwych jest ok 3000 precli
Precle z waw i inne regionalki są problemem... i nie chodzi o banowanie IP, bo lecę z OMNIproxy, a to, że często są niedostepne, patrzę w log, 403, albo problem z bazą, albo bład domeny, wchodzę ręcznie, to samo... Ale czego sie można spodziewać po syfiaszczych liczonych w tysiącach preclach jednej, kilku osob, przeca nie że postawi je na maszynie za 500zł/m-c na domenkach po 40zeta za rok...

Wczoraj w nocy - co pewnie już niektórzy zauważyli wyrzuciliśmy z bazy 555 niedziałających WP - procentowa skuteczność powinna być więc wyższa.

Pozostaje teraz problem - co zrobić z takimi które na 4 próby (w odstępach 24 godziny) działały 2 razy, a 2 razy zwracały 404/forbidden/timeout (głównie właśnie waw.pl)? ;) Z punktu widzenia mojego - programisty - jest to obojętne, mogę je skasować, mogę je zostawić :D A z punktu widzenia usera? Zostawię, będzie lament, że słaba skuteczność, skasuję, że mało precli :) Jest tego ze 2000. Pomysły? ;)One są zaindeksowane w G.

---> OmniADD <---

Ja polecam Omni, jest szybsza lzejsza , ale jak masz kasę to kup jedno i drugie,Ja mam omni i Publikiera, tera chce kupić jeszcze jedna kopie Omni

Mam publikera i addera, ale byłbym skłonny kupić również omni bo faktycznie publiker zamula, choć stoi na dedyku. Tylko czy program będzie dalej rozwijany?

może ustawić pomijanie waw:)

W sumie to zastanawiam się nad tym. waw ? Co ono winne ? Bo chyba nie samo z siebie ma jakąś wadę ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Jak wygląda teraz zakup jak nie ma samego szefa ? Wszystko bezproblemowo idzie ?

Licencja na pewno będzie wydana... ;) Czasem zajmie to kilka godzin ale zdarza się troszkę dłużej np dwa dni. Po prostu obecnie jedna osoba ma dostęp do licencji i może je wydawać i nie siedzi ona 24h/dobę przy kompie a czasem po prostu wyjedzie itd. Tak czy inaczej z zakup na pewno będzie wydany.

Jak się używa proxy i ma dużo projektów to niestety jedna licencja przestaje wystarczać. Ale skoro ludzie kupują ich po kilka tzn. że zakup się opłaca :)

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności