Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam ponownie, od 4 godzin czytam ten temat i nic się nie doczytałem o moim problemie.

Support również od wczoraj milczy.

Jest to mój pierwszy tego typu skrypt.

Pobrałem plik do sprawdzenia czy serwer się nadaje, gdy odpalam plik wyskakuje komunikat :

BRAK BIBLIOTEKI ZEND OPTIMIZER! OmniADD 3.9.5 - OmniWEB LTD. 29-11-2010 Zakaz dekodowania oraz prob dekodowania oprogramowania OmniADD Wlasciel oprogramowania: OmniWEB Ltd. Wykonanie: OmniWEB Ltd. Data publikacji: 29-11-2010 Wszystkie prawa zastrzezone

Ogólnie nie wiem jak sprawa ma się z proxy etc.

Serwer zakupiłem na godaddy, jeszcze jednym problemem jest wersja bazy danych 5.0 . Kupując byłem przekonany że największa angielska firma hostingowa ma w serwerach wszystko co potrzebne aby działał OmniADD.

Jak myślicie, zmiana serwera konieczna?

Może ktoś pomoże rozwiązać mi problemy na gadu? Oczywiście nic za darmo. Za wiedze się płaci :)

Pozdrawiam.

W razie czego moje gg 7514259

Wie ktoś może skąd można pobrać najnowszą wersję nie mając dostępu do Panelu OmniADD'a?

Pozdrawiam, Kamil.

Dostałem wczoraj od nich e-mail z linkiem więc pomogę.

https://www.omnimax.pl/pliki/webmini.rar

No nic to pozostaje mi wymówić ten serwer.

Gdzie polecicie w miarę tani serwer?

Na serwerze nie chcę żadnych stron, chcę zakupić tylko do OmniADD.

Co do katalogowania i precellowania mam 6 projektów.

jeden projekt 2 letni w top10 na interesujące mnie frazy a inne projekty od kilku tygodni do 2 miesięcy.

No i czy ciężko będzie z top10 wbić do top3 ?

Frazy takie jak " forum pokerowe" , " bez depozytu " no i fraza " poker " tutaj jednak jestem na 3 stronie.

z pierwszego posta w wątku

jeśli dobrze pamiętam ktoś już Tobie polecał hosting od hekko specjalnie pod omniadda, to jest hosting stworzony dla takich ja Ty, co tak jeszcze nie bardzo kumają, a chcieli by coś zrobić, TAM CIĘ POPROWADZĄ ZA RĄCZKĘ

haha ja mam tak na omnimonitor od dwóch tygodni i zero interwenci ze strony omni.

godzinę czekałem zanim ich strona się załadowała https://www.omniworld.pl/8-wszystkie-produkty (pewnie na ich hostingu Omnihost - the best :) )

wycofali nawet ze sprzedaży, taki dobry

Jeżeli ktoś ma komunikat "This file has expired." to najprawdopodobniej używa starej wersji naszej dodawarki.

W takim wypadku proszę pobrać nową paczkę (link w pierwszym poście) i zainstalować zgodnie z instrukcją.

Jeżeli ktoś ma ten problem z najnowszą wersją 4.0.0 to proszę o kontakt mailowy pomoc małpa omniworld.pl

@arve_lek

Odpisałem na PW

Edycja:

literówka

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

A z jakiej okazji te wygasania? Bo tak się zastanawiam co z dotychczasowymi projektami, jak sobie Omni (z jakiegokolwiek powodu) odpuści projekt? Zakodowano jakąś "datę ważności" w tych plikach czy jak? Jeśli tak, to czemu użytkownicy nie byli o tym informowani przed zakupem?

U mnie problem się nie pojawił, wszystko działa, ale trochę nie tego jest to, co czytam.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Witam, dziś zakupiłem serwer na hekko.pl polecam wszystkim, bardzo szybki support i tak jak powiedział przedmówca " Prowadzą za rączkę od początku " .

Omni Ping licencję dostałem przedwczoraj zainstalowany i gotowy do użytku.

Na OmniADD czekam na licencję, support prowadzi nocny tryb życia i dziś myślę że będę miał.

Przez ten czas chciałbym zrobić sobie pokolei opisy, tytuly, keywords etc do wszystkich stron.

Jednak nigdzie nie mogę się doczytać aktualnej ilości znaków.

Na pierwszej stronie pisze o 300 znakach, na 4 stronie również.

Czy coś się może zmieniło ?

Jak by ktoś mógł napisać ile znaków i do czego jest maksymalnie to byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam.

dlugosci zaleza od katalogow do ktorych chcesz dodac

dopasowujesz wiec do tego do czego dodajesz

najbardziej modyfikowalne sa freegblobesy, w pozostalych spamowych parametry sa wlasciwie wszedzie takie same dla danego typu

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Ja mam problem tego typu, że nie moge edytować tekstów dodanych do omniadda w celu dodawania ich do precli. Chodzi o te pierewsze projekty dodane przeze mnie zaraz po zakupie omni adda. gdzieś we wrześniu. Co bym w nich nie zmieniał i dawał zapis powraca po staremu. Pisa łem na support ale się nie odzywa więc pisze tutaj. Ktoś miał podobny problem ? jak to naprawić ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności