Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam problem tego typu, że nie moge edytować tekstów dodanych do omniadda w celu dodawania ich do precli. Chodzi o te pierewsze projekty dodane przeze mnie zaraz po zakupie omni adda. gdzieś we wrześniu. Co bym w nich nie zmieniał i dawał zapis powraca po staremu. Pisa łem na support ale się nie odzywa więc pisze tutaj. Ktoś miał podobny problem ? jak to naprawić ?

Witam, takiego problemu nie mam. Co do supportu pisz bezpośrednio na e-mail. Mi support odpowiada codziennie po godzinie 12 w nocy, sam Michał mi napisał że prowadzi nocny tryb życia.

Ja z kolei mam inne zapewne banalne pytanie po raz kolejny...

Dodałem stronę. Adres i opis. W harmonogramie wybrałem jedną sieć katalogów " webmini " ustawiłem 20 dziennie. Mineło pół dnia gdy wejdę w harmonogram czy strony wszędzie widzę same zera .

Stan w zakładce " moje strony " mam w kolorze pomarańczowym.

Teksty robiłem programem SeoLeniwiec po czym wkleiłem do panelu OmniADD.

Pozdrawiam i będę bardzo wdzięczny za wyjaśnienie.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@popekpoker a cron jaki zwraca tobie komunikat?

mam pytanie o zakup kolejnych licencji - cena 350/szt czy inna?

aby na wszystkich licencjach omniadd dzialalo pingowanie wystarczy tylko 1 licencja omniping?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Witam, dałem sobie radę.

po 2 dniach katalogowania powiem że coś słabo ze skutecznością.

miniadd_hpenwqa.JPG

Skuteczność w webmini i w mocne linki jest w ok z tym że mocne linki są katalogowane a dodaje synonimami czasami tekst ma mały sens i wątpie żeby były przyjmowane.

Dodam że dodaje w trybie dokładnym.

Najnowsza wersja OmniADD.

Jakieś rady?

Co do proxy jaki serwis polecisz względem ceny do jakości.

Powiedz może czego ty używasz i czy jesteś zadowolony.

Co do WP to będę dodawał gdy moje strony przelecą po tych wszystkich katalogach.

Wtedy kupię punkty + importuje liste WP.

P.S

Patrzyłem w raport i powiem że nie widziałem nawet 1 katalogu z PR1 sprawdziłem z 20katalogów.

Hmmmm...?

Wtedy kupię punkty + importuje liste WP.

do WP dodaje bez punktów, jakie punkty?

Do proxy polecam program który napisał Mion

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry789666

PR? po co tobie PR? myślisz ze taki katalog więcej wartościowy?Nie rozumiem. I tak strona której ląduje twój wpis ma w 99,9 % PR n/a.

importuje liste WP
to chyba raczej WP/pr

bo lista zwykłych WP( nie rozumiem jak można ja importować) już istnieje wystarczę zarejestrować się w preclach

Gdzieś wcześniej w tym wątku ludzie się skarżyli, że próba otrzymania rachunku/faktury to długotrwałe proszenie się na GG.

Nawiasem mówiąc posiadania OmniAdda nie żałuję, ale kupowałem go jak jeszcze kosztował mniej. Aktualna cena jest stosunkowo wysoka jak na to, że brak mu kilku istotnych funkcji. Przy cenie 250 warto by było, 350 to już jednak za dużo do czasu wprowadzenia braków.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności