Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzieś wcześniej w tym wątku ludzie się skarżyli, że próba otrzymania rachunku/faktury to długotrwałe proszenie się na GG.

Na mailową prośbę o rachunek zareagowano błyskawicznie - tego samego dnia miałem rachunek za OmnieAdd.

Podobnie z rachunkiem za punkty - z tydzień temu. Piszesz i masz tego samego dnia.

No chyba, że mnie traktują specjalnie ;)

pzdr,

immy

mniej znaczy więcej

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Immy - to zapytaj Anieca2 co o tym sądzi, chyba był jednym z dobijających się o rachunek.

@Remiss - bez przesady z tym osiągnięciem poziomu :) Nadal są dość proste w naprawieniu, a zgłaszane już dawno braki:

- niemożliwość ustawienia dla danego projektu czy w webmini mają iść wpisy czy artykuły (można ustawić tylko globalnie dla wszystkich projektów)

- nadal nie ma losowej kolejności dodawania

Na dokładkę nadal co jakiś czas na niektórych instalacjach pojawiają się problemy z dodawaniem do WP.

Warto używać, ale jak wspomniałem, cenę wypadałoby obniżyć do adekwatnego poziomu.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Tak i już o tym zapomniałem, nie udało mi sie go uzyskac więc odpusciłem...

Czy były ostatnio jakieś zmiany bo wchodze na serwer a dodawarka mi wywala coś takiego:

Fatal error: This file has expired. in .........................public_html/mini/index.php on line 0

Pojawiła się aktualizacja a w niej :

X - ProLink: wybieranie tekstów anchor ze słów kluczowych projektu

X - ProLink: poprawka w sprawdzaniu ilości zarejestrowanych katalogów

X - rejestracja WP (cron_reg.php) poprawka dla występującego niekiedy zbędnego zapętlenia wywoływania crona

Zwracam uwagę na punkt ostatni, otóż na niektórych instalacjach pojawił się błąd w pliku "cron_reg.php" którego efektem jest znaczne obciążenie serwera.

@kazek76

pliki wgrywamy w trybie binarnym i błąd powinien zniknąć...

@aniec2

Tak dokładnie jak już ktoś wspomniał pojawiło się to u osób, które miały jakieś starsze wersje softu. I Pobierz już nową wersję 4.0.1 :)

@KNS

W sprawach związanych z softem pisz do mnie na e-mail pomoc małpa omniworld.pl

Cena : 350 zł

Cena OmniADD + OmniPING = 450 zł

@shpyo

Wystawiamy rachunki, tak przy okazji dziś wieczorem wszystkie zaległe powysyłam...

Edycja:

literówki

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Aktualizację zaraz zrobię choć mi się nie chce.

Ps. W sprawie omnimonitor wysłałem maila Piątek, 14 Stycznia 2011 12:10, ale do dnia dzisiejszego nie otrzymałem odpowiedzi :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Gdzieś wcześniej w tym wątku ludzie się skarżyli, że próba otrzymania rachunku/faktury to długotrwałe proszenie się na GG.

Nieprawda, o nic nie prosiłem od zakupu jestem jakieś półtora tygodnia.

Dziś sprawdzam e-mail i widzę że wysłali mi rachunek.

Pozdrawiam.

BTW plik crona naprawdę mocno przeciążał serwer. Ja miałem kilkanaście wywołan w ciągu sekundy , 4 dni i mi brakło transferu a mam go 10gb/mc .

Myślę, że dobrą rzeczą w omni byłoby wprowadzanie prywatnych katalogów easydir, webmini itd. Żeby była możliwość tylko własnej listy katalogów i lub ogólnej gdzie dodają wszyscy. Bardzo dobrze sprawdza się to z listą wordpres prv i ogólną listą wordpress dla wszystkich.

Czy będzie taka możliwość ?

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Sorry, że może lekko zboczę z głównego tematu, ale widzę, że support Omni tu się udziela w miarę....

Interesuje mnie OmniPing. Czy ten projekt umarł i ewentualnie wydana kasa pójdzie w błoto ? Topik o OmniPingu nie jest zachęcający do kupna...Czy będą jakieś aktualizacje ? Może opcja proxy ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności