Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Wpisuje dane i sruu - błąd.

No właśnie dlatego nie śpieszę się z robieniem updatów......Póki co jeszcze 4.0.0 u mnie działa

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Tak, nasza wina, to się nie powinno zdarzyć, ale to tylko pomyłka a nie jakiś Bóg wie jaki zabieg zmuszający do aktualizacji. Za daleko się doszukujecie i doklejacie dziwną filozofię do sprawy.

Nie za daleko, nie za daleko. Osobom powygasała wazność plików, ja z tym nie miałem problemu bo aktualizacje mi nie przeszkadzają i je robię. Osobiście o błedzie z Waszej strony wzmianki nie widziałem, ale z wiekiem człowiek ślepnie i mogłem nie zauwazyć. Teraz wiemy czemu ludziom cisnienie skoczyło i nie ma problemu, no poza tym, że musza sobie zaktualicować program, ale i to nie problem :shout:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Witam, mam pytanie do Was [użytkowników] i do supportu. Czy ktoś z Was miał takowy, lub umie rozwiązać problem połączenia ze skrzynką pocztową w omniADD. Na ile jest to niezbędne, i czy w ogóle działa. Bo próbowałem z każdą możliwą konfiguracją (na kilku kontach mailowych) i nie da rady :blush: Pokazuje błąd połączenia z e-mailem.

Będę wdzięczny za pomoc i udzielenie rady.

Szeroki zakres usług SEO: Audyt SEO, optymalizujący stronę, pozycjonowanie sklepów internetowych i inne na: https://skapski.com. Zapraszam!

Działa i jest niezbędne jeśli chcesz dodawać do WP - rejestracja!

Załóż - jak to jest zalecane - na poczta.o2.pl. Po założeniu kolejno wpisz w konfiguracja "Skrzynka email":

-cały adres

- sam login

- hasło

- serwer pop3 czyli poczta.o2.pl

- port serwera czyli 110

Działa bez problemów.

Z dodawaniem do qlweb jest chyba coś nie tak. Po sprawdzeniu logów opisy w katalogach qlewb zostały podwojone. Pomyślałem sobie, że omniadd jest bystry i podwoił je dlatego, że w katalogu jest minimalna ilość znaków, której mój opis nie spełniał. Wchodzę w katalog ręcznie i dodaje wpis ręczni i okazuje się, że tak nie jest. Opis mógł składać się z 100 znaków. Jakby był to jeden przypadek, to nic by się nie stało, ale mam takich przypadków o wiele więcej.

U was jest podobnie ?

PS. Mam najnowszą wersję.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

U mnie jest to samo "wygenerowało 11.05 punktów (%) obciążenia procesora", i co więcej, mimo wykupienia proxy drastycznie spadła skuteczność dodawania do wp, teraz mam około 17% skuteczności, nie wiem czy o to chodzi ale wszystkie te niekorzystne zmiany zaistniały po aktualizacji do najnowszej wersji omni 4.0.1. przedtem było o.k.

Proxy masz wykupione z omni? Bo tam już pobanowane dużo i niestety, mimo szumnych zapowiedzi "system rotacji praktycznie wykluczy ban" okazały się mrzonkami. Widziałem po rejestracji na WP - i tak na proxy omni po kilkukrotnych rejestracjach (może 7-8), dostęp uzyskałem do 2500 WP - własne proxy po jednym przejściu rejestracji, ponad 4300 WP dostępnych.

Sprawdźcie logi domeny w DA. Jeśli macie kilkanaście wywołań na sekundę pliku cron_reg.php to jest to wina błędnej wersji i radzę aktualizację. Jest to sprawdzona metoda.

To jak mi wytłumaczycie to:

Strona dodana omniaddem -> https://www.bankowy.gsmbank.pl/zarabianie,w...info-50954.html

Strona dodana ręcznie -> https://www.bankowy.gsmbank.pl/katalog,stron-info-51133.html

PS. Radzę posprawdzać swoje logi. Chyba, że ja mam jakąś trafną kopię :D

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności