Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Sądząc po wykresie to laohost. Tam chyba też jakieś problemy z tym są.. Hmm nikt się nie zgłosił kto ma u nas skrypt i ma przekroczenie CPU i nie mogę sprawdzić więcej :/ Wygląda jednak na to, że problem leży gdzie indziej jeśli naprawdę występuje. Pogadam z supportem.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No a więc zostałem upolowany. Zawiesili mi konto w ionic.pl za zbyt ogromne przeciążenie serwera. Hosting poinformował mnie, że omniadd generuje za dużo zapytań cron. Przeniosłem się na VPS ale jeszcze nie dostałem klucza i nie wiem czy problem będzie się powtarzał...

multikomto

Pracownik od dodawarki ma wolne i próbuję się z nim skontaktować. Staram się sam dojść do przyczyny problemu, pracowałem nad tym od południa dziś i na razie nie udało mi się jej znaleźć. Osoby, które mają problem z przeciążaniem serwera proszę o ID na maila : pomoc małpa omniworld.pl i nazwę hostingu gdzie stoi dodawarka. I przepraszam za kłopoty...

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Wysłałem, acz zastanawiam się nad jednym: hosting wiadomo po co. A ID? Zanim kupilem skrypt upewnialem sie u Kojotka, czy skrypt wysyla jakiekolwiek inne dane niz zawartosc wpisu i gdziekolwiek indziej niz do katalogow docelowych. Czyzby mimo tych zapewnien skrypt wysylal jakies dane i mozna bylo zdalnie przegladac konfiguracje po ID?

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Czyzby mimo tych zapewnien skrypt wysylal jakies dane...

Zapewne tylko adres gdzie się skrypt znajduje. Dzięki temu mogą próbować odpalić pliki cronowe ręcznie i obserwować wyniki

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Nie, to nie jest to samo, bo nie mowimy o sprawdzeniu licencji przy aktualizacji (takie sprawdzenie juz kiedys przechodzilem), tylko o wyjasnieniu przyczyny przeciazen - do tego nie potrzeba UID. Daj sie wypowiedziec komus z Omni :D

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności