Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie jakie serwery z własnego doświadczenia polecacie pod OmniADD?

Ja mam w hitme.net.pl - bierz raczej coś blożej 512MB Ram (chyba nawet taniej wyjdzie) - ja mam na nim publikera, omniadd, omniping.

Co do jakości to od ok. pół roku idealnie chodzi, wcześniej potrafiło być w miesiącu 3 - 4 przerwy (krótkie) - ja jestem zadowolony i uważam że jest idealne pod dodawarki, zwłaszcza że cena jest śmieszna.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@kaiba

mam nadzieję, że proponując ten produkt, używasz go i wiesz jak skutecznie działa? Bo ja używam i wiem, że jest już niezbyt duża skuteczność, którą dobrze obrazuje sama rejestracja w preclach z bazy omniadd. Przy kilkukrotnych próbach rejestracji, udało mi się osiągnąć wynik ok. 2200 WP - na 10 proxy kupionych, 4500 WP - z czym trzeba zaznaczyć, że pojedynczy przebieg bazy (czy to rejestracja, czy postowanie) to nawet poniżej 35%.

Ja wykupiłem ostatnio proxy od omni, ich skuteczność to 33.45% czyli bez rewelacji, myślę, że podobną skuteczność miały proxy, które pobierałem poprzez SB.

Na dzień dzisiejszy, skuteczność dodawania na proxy omni do WP mam na poziomie 29%,

jednym słowem tragedia...

może ktoś polecić jakieś płatne dobre serwery proxy?

Panowie, ponawiam pytanie: pod OmniAdd serwer VPS np z hekko, będzie odpowiednim? Ilość linkowanych stron max 10-15. Otwórzcie się, na to proste pytanie ;-) z gory dzieki

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Panowie,

ja mam hosting tylko pod omni na hekko i jak miałem wersję 4.0.1 to dostawałem takie emaile:

"Witamy,

W dniu wczorajszym konto ...., serwer s1 wygenerowało 11.05 punktów (%) obciążenia procesora co stanowi podwójne przekroczenie dopuszczalnego dziennego limitu 2.00 punktów w związku z czym wykonywanie wszelkich skryptów może zostać zablokowane.

Informacje na temat limitowania obciążenia znajdą Państwo w regulaminie świadczenia usług oraz w naszym systemie pomocy pod adresem: https://www.hekko.pl/cpu

W przypadku chęci odblokowania konta prosimy o wykupienie dodatkowego limitu punktowego do końca miesiąca lub zmianę pakietu na wyższy, ewentualnie zakup serwera VPS. Aktualne statystyki obciążenia dostępne pod adresem https://www.hekko.pl/panel/ po zalogowaniu -> Zakładka Obciążenie."

przeinstalowałem na 3.9.5 i tego typu wiadomości już nie dostaję ale skuteczność dodawania i cała reszta jest .....

brak słów,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności