Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Odnoszę wrażenie że powtarza się historia Addera. Świetnie zapowiadający się soft i nagle robi się kaszana. Szkoda.

Dokładnie. Dodam ,że większość projektów Kojotka się świetnie zapowiada, ale właśnie na tym koniec. Podobnie jak z hostingiem, po prostu porażka.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

już perfidnie długo z nami go nie ma

jeśli to wypadek to np. z połamaną kończyną po 3 miechach już coś możesz robić wracając z wolna do zdrowia, w śpiączkę wpadł czy co

Niemniej życzę zdrowia, co by nie było powodem absencji na forum

trzeci tydzień program "leży" jest bezużyteczny, mnie kosztował 500 zł (omniping -150, omniadd - 350) + kupowane u nich proxy (tak naprawdę g.... warte), firma ma nas użytkowników (klientów) w głębokim poważaniu, więc może jakiś zbiorowy pozew by ich obudził, oni ambicje w tej kwestii mają spore "...w sądzie o rekompensatę i zadośćuczynienie - każdorazowe zgłoszenie będzie opiewało na kwotę min. 50 000 zł"

ja wydałem na ich produkt sporo kasy jak większość z was a oni właśnie pokazują co klient dla nich znaczy...

Opanujcie swoje emocje. Być może jest tak jak Remiss napisał. Wtedy reszcie jego ekipy wszystko powoli idzie. Soft jako taki działa poprawnie, na wszelkie licencje, zmiany trzeba jedynie czekać. Cierpliwości.

(omniping -150, omniadd - 350)

piszesz nie prawdę, taki pakiet kosztuje 450, nie opowiadaj bajek.

Zawsze możesz kupić Publikera.To nie bułeczki w supermarkecie, to narzędzia nie dla wszystkich.

Mam wiele narzędzi od firm które już dawno nie istnieją , i co mam z tego powody żyły sobie podcinać?

kupowane u nich proxy

to tylko pokazuje ze nie wiesz gdzie można to mieć całkowicie za darmo.Lub kupic.

Kojota niema, a myszy grasują. Przestań płakać, zainstaluj wersje 3,9,5 jak pisze kolega, bo te gorzkie żale już bardzo 'gorzkie"

więc może jakiś zbiorowy pozew

Ja wole zbiorowy, ale nie pozew , w szczególności z 2 mulatkami ;).A tak na serio przestań podsuwać pomysły nie warte uwagi.

Jak czujesz się pokrzywdzony napisz o zwrot pieniędzy, myślę ze nie będzie z tym problemu.I kataloguj sobie innymi sposobami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności