Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

piszesz nie prawdę, taki pakiet kosztuje 450, nie opowiadaj bajek

może po prostu kupił oddzielnie, nie wiedząc o promocji, wówczas 5 stów jest jak najbardziej realne

swoją drogą omniadd raz mi działa, a raz nie - czasami nie chce dodawać, zawiesza się, ich proxy póki add działał wykazywał skuteczność 65%

teraz wygląda to tak, że termin wykupionego proxy leci i niedługo się skończy, a dodawać nie dodaje

już mi jest obojętne jaką mają skuteczność, bo i tak nie dodaje

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
swoją drogą omniadd raz mi działa, a raz nie - czasami nie chce dodawać, zawiesza się

Tak to już jest, kiedy kupuje się wątpliwego pochodzenia produkty - autor jest praktycznie nietykalny i nie waha się korzystać z tego przywileju :crazy: Współczuję posiadaczom i życzę pozytywnego rozwiązania problemu...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

to tylko pokazuje ze nie wiesz gdzie można to mieć całkowicie za darmo.Lub kupic.

To pokazuje również, że proxy, które jest usługą płatną - a nie dodatkiem do płatnego softu - nie działa tak jak miał to działać.

Do samego softu nie mam więlszych zastrzeżeń, może backlinkexpress trzeba było by zaktualizować, bo obecnie to... brak mi odpowiedniego słowa :]

edit: BlackSEO, jako konkurencja jesteś mniej jak mało wiarygodny z takimi tekstami jak post wyżej :crazy:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

zakręcony zgadza się, z proxy to strzelili samobója, U mnie wersja 4.0 działa bez zarzutów, serwer nie obciąża.

BlackSEO wiecie ze łubie was z Sylwinem ja synów :crazy: (jesteście w wieku mojej córki), ale nie przesadzajcie na razie Escat niema nic wspólnego z OmniADD, a co kol-wiek nie mowie ze z czasem to może się nie zmienić.

Kojot chory, a lezącego się nie bije, taka dżentelmeńska zasada, bo nie może się bronic

Heheh troche smieszni jestescie wszyscy z tym, ze Kojotek jest chory to moze nie dzialac Omniadd i Omnihosting i inne rzeczy Omni. Mnie jako klienta to nie interesuje, tym bardziej, ze niby jest to wieksza firma, to ktos moglby sie tym zajac, lub przynajmniej napisac tutaj jakies oswiadczenie.

Takim tokiem rozumowania to jak Wam kiedys nie bedzie dzialac jakikolwiek soft lub hosting to nie piszcie do supportu, nie dawajcie negatwynych tematow na forum, bo przeciez admin/wlasciciel moze byc chory lub cos mu waznego wypadlo i trzeba to zrozumiec :crazy:

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Heheh troche smieszni jestescie wszyscy z tym

1.OmniAdd dzialą,jeżeli nie wersja 4.0 to 3.9.5

2.OmniADD to narzędzia nie dla wszystkich,

3.Rumaka wiele z was ma i jak wam suport? i co nikt nie kupuje? kupują i chwalą

4.Jak ktoś kupuje narzędzie SEO i oczekuje suportu 24h, to się myli, zawsze możną wybrać inne narzędzie

Heheh troche smieszni jestescie wszyscy z tym

z narzekaniem owszem to taka polska cecha narodowa.

(omniping -150, omniadd - 350)

piszesz nie prawdę, taki pakiet kosztuje 450, nie opowiadaj bajek.

Chyba, że kupił najpierw OmniAdd ulegając reklamowym hasłom Kojotka, że niby OmniAdd ma wszystko to co Publiker, a dopiero jak się okazało, że nie ma podlinkowania i pingowania póki się nie dokupi OmniPinga kupił dodatkowo tego drugiego. Wtedy jest 350 + 150 = 500. Skąd wiesz w jaki sposób i czy naraz czy na raty kupowal? Kryształową kulę masz?

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Chyba, że kupił najpierw OmniAdd
\

Jak by tak zrobił to Ping miał by za 100. Właśnie tak było w moim przypadku najpierw kupiłem ADD a pożniej PING, bez żadnego rabatu.Taka jest cena 350+100.

czy na raty kupowal

właśnie na raty kupowałem ja.

A teksty o kuli odpuścimy sobie.

z narzekaniem owszem to taka polska cecha narodowa.

Cecha nie gorsza od ślepego krycia swoich.

W 100% zgadzam się z Carnagge, jak sprzedajesz sofcik za wcale nie małe pieniądze to chociaż powinno się starać trzymać poziom usługi, albo nie obiecywać złotych gór.

UUUU tu już Smoleńskiem zaczęło brzydko pachnąc.Ja podziękuje za dyskusje.

1.Poczytacie moje posty w tym temacie nigdy nie słodziłem Omni i Kojotu, tez narzekałem i wytykałem błędy.

Powtórzę jeszcze raz forum to nie suport.Gorzkie żale trzeba pisać im na e-mail,GG i PW.

Do osobistych wycieczek nie będę się odnosić.

Pozdrawiam serdecznie.

MaxPan może źle podchodzisz i mylisz polskie łany ze rosyjską tajgą. :D

O ile się zgodzę, że bezmyślny płacz jest żałosny, zwłaszcza że rozwiązanie padło kilkanaście wątków temu, to co do reszty, nie mogę się zgodzić.

Jeżeli zaczyna się dziać źle, to właśnie poprzez forum można to uwypuklić i zniechęcić przyszłych kupców, do nabycia - a support do wytężenia pracy, by nadszarpniętą reputację naprawić. (nie mówię że omniadd jest zła - to ogólnik "nawszystko")

No bo wtedy Panie MaxPan dalej byś kupował za ciężko zarobione pieniądze, przy pomocy Pani Basi przy seobohaterze, programy typu adder i po kolejnej wpadce, znów kolejna wpadka.

Nie można też przekreślać narzędzia jakim jest omniadd, bo jest dobrym programem - jednak byłbym pewniejszy, gdyby decydenci zawczasu przygotowali, w razie zawalenia się całej omni, jakiś plan awaryjny, by nie zostawić userów z niedziałającym całkowicie programem, który to jeszcze jest uzależniony od ich serwerów.

@MaxPan - ok Omniadd mi dziala, bo nigdy nie zrobilem aktualki wyzszej niz 3.9.5 i dobrze na tym wyszedlem :)

Natomiast ludziom nie dzialaja nowsze wersje, nie dzialaja proxy, OmniHost lezey na calego - to chyba nie jest normalna sytuacja. Oczywiscie support nie musi dzialac 24h na dobe, ale tutaj support nie dziala nawet raz na tydzien, w ogole juz co najmniej od miesiaca go nie ma. I klientow malo obchodzi, co sie tam dzieje.

[edit] Ja powiem szczerze, ze sie nie przejmuje tym zbytnio bo z Omnihost zwialem, a Omniadd mi dziala, ale rozumiem zlosc wielu osob i ich bezsilnosc i dziwi mnie jakies glupie usprawiedliwianie choroba itp. (tym bardziej, ze tak glosza niektorzy sami poszkodowani). Zawsze Kojotek sie chwalil ile to osob jest u niego zatrudnionych, a teraz jakos zadna z tych osob nie moze pomoc. Moze ta firma nie byla w Anglii tylko w Egipcie :D

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

w Holandii pod Olsztynem

Hahah, taa a Kojotek został szefem kuchni

Teraz do każdego projektu Kojotka trzeba podchodzić z ogromnym dystansem. I w sumie nie obchodzi mnie czemu nie działa hosting, czemu niepoprawnie funkcjonuje omniadd, ma działać i już.

Kojot chory, a lezącego się nie bije, taka dżentelmeńska zasada, bo nie może się bronic

Chyba coś Ci się pomyliło, tu jest relacja na płaszczyźnie sprzedawca - klienta, nie ma tu miejsca na zasady dżentelmeńskie, to co najmniej śmieszne :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności