Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Nu bez przesady, porównywajcie ich tak nisko :)

ogólnie macie racje, cena produktu nie jest tanie i nie jest problem zatrudnić jedna osobę odpowiedzialna za suport OmniAdd.

Ja przynajmniej tak by zrobiłem.

Nie wiemy co się dzieje, i możemy tylko się domyślać.

jak kogoś uraziłem przepraszam, ale z pozwami do sądu na razie wstrzymajmy się, może sytuacja się wyjaśni.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Chyba, że kupił najpierw OmniAdd
\

Jak by tak zrobił to Ping miał by za 100.

O ile zostal o tym poinformowany. Informacja była na forum, a nie kazdy czyta wszystkie podstorny wątku. Podobnie jak informacja o ograniczeniu liczby przenosin licencji jest na forum na ktores podstronie, ale w paczce z programem juz nie. Nie przychodzi tez w mailingu do kupujacego.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Dobra dzięki - po prostu przeoczyłem :)

Dobra ten hosting działa jak działa - kumpel już mi zgrywa ze swojego.

Ogólnie to niezła jazda jest z tym softem i przypomina mi to sytuacje z adderem. Tragedia - soft sprzedany, kasa jest na koncie, supportu nie ma, program zaczyna się sypać i wsio. Mam nadzieje że to przejściowe problemy bo soft zapowiadał się dobrze

Tylko wpolscemamymocneseo - dabl blasta

a tu: triple blasta wpolscemamymocneseo

Witam,

Na początek wyjaśnienie co się stało z Kojotkiem.

Nie ma go od dłuższego czasu ponieważ miał wypadek samochodowy. Ucierpiał dość poważnie i do dziś leży w szpitalu w śpiączce i nie ma z nim żadnego kontaktu. Sprawa początkowo nie wydawała się na tyle poważna że będzie to tyle trwało...

Mnie nie było jakiś czas bo też miałem problemy zdrowotne. To co było na głowie Piotra teraz jest na mojej a jest tego troszkę i przez ten wypadek nie wszystko jestem w stanie naraz ogarnąć. Jako że z nim nie ma kontaktu to nie wszystko mogę zrobić, nie wszędzie mam dostępy... Np są problemy z proxy na które na dzień dzisiejszy wpływu nie mam.

Co do tekstów typu "ma działać i już" to soft działa. Mało tego, soft musi działać bardzo dobrze skoro ludzie kupują po kilka licencji.

Była mowa kilka razy o tym że jak ktoś ma problem z wersjami >= 4.0.0 to do czasu rozwiązania może korzystać z wersji wcześniejszej z którą problemów nie było.

Część ludzi poszła tym tropem i spokojnie sobie z dodawarki korzystają.

Zainteresowani wersją 3.9.5 mogą pobrać ją tutaj : https://www.omniworld.pl/OmniADD.zip

Sam mam nadzieję, że Piotrek szybko wróci do siebie a do tego czasu ja przepraszam wszystkich za niedogodności, ze swojej strony robię co mogę i liczę na wyrozumiałość.

@Wilk

Nie mamy żadnych dostępów do jakichkolwiek projektów czy dodawarek użytkownika. ID pozwala nam łatwo identyfikować daną instalację (mamy w panelu szukanie po ID) i np wywoływać crona ręcznie aby sprawdzić dany problem. Tak się przyjęło i tyle, ID podajemy przy instalacji i potem do każdej interwencji. Jest to też sposób aby sprawdzić czy dana osoba ma wykupioną licencję i czy nie jest ona zbanowana.

Nawet jak jakikolwiek producent chciałby robić jakieś przekręty to naprawdę ID czy klucz mu niepotrzebne.

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Nu to życzę Piotrkowi aby najszybsze wrócił do zdrowia a reszta to niema znaczenia, OmniAdd działa i jest ok.

Myślę ze niektórzy muszą się zastanowić na swoimi tekstami, nikt nie wie kiedy i kogo to może spotkać.

@Omni

Pod wskazanym adresem cześciej dzieje się "Nie można odnaleźć serwera" niż odnajduje się plik (udało mi się przy któreś tam próbie pobrać). I chyba by wypadało puścić mailing po użytkownikach, bo naprawdę nie każdy kto korzysta z OmniAdda przegląda też forum.

Kojotkowi oczywiście życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Np są problemy z proxy na które na dzień dzisiejszy wpływu nie mam.

Jak rozumiem do czasu aż Kojotek wróci do świadomości, to nie ma co sobie proxy głowy zawracać i kupowanie ich to wywalanie pieniędzy w błoto, podobnie jak tej, która juz poszła na to proxy przez jakies 2 miesiące wstecz?

Może to nie jest duża kasa i nie chodzi o zwroty, przynajmniej mi, ale może w takich właśnie przypadkach wypadało by informowac userów, że jest taki problem i by sobie darowali np kupowanie proxy do odwołania ;)

Kojotek obudź się! Bo nie usłyszysz, jak Ci zdrowia życzę, a życzę Ci go dużo :brawa:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

skoro wiemy że na proxy w add nie możemy w najbliższym czasie polegać,

gdzie polecacie zakupić pakiet szybkich proxy, np. na tydzień albo msc. czasu

najchętniej wziąłbym ich wiele na tydzień żeby wszystko obskoczyć, przez te zastoje adda który czasem dodaje czasem nie większość leży

chciałbym podgonić, a rekomendowana zmiana z najnowszej do 3.9.5 nic mi nie poprawiła

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności