Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdziłem z Twoją instrukcją wszystko czy nic nie pominąłem.

Pliki wgrałem jeszcze raz nie pomogło.

Problem prawdopodobnie w tym Zend Optimizer. Powinno być go widać w phpinfo?

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

@verSuS

Na 99% to brak Zend Optimizer-a, lub źle zainstalowany

@tazzek

Jest jeden klient do którego wysłałem już 3 maile (na adres podany w sklepie podczas rejestracji) i bez odzewu, domyślam się że to może być Pan. Jak nie dostał Pan żadnego z nich to proszę o kontakt na forum poprzez PW.

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Skuteczność dodawarki osiąga żenujący poziom ;)

Mam wersję 4.01.

Dodam, że posiadam wykupioną usługę OmniProxy - żeby było śmieszniej, wykupiłem na 3 miesiące za 150 pln :)

Dodałem wczoraj przykładowe 3 strony.

site nr 1

webmini ilość: 1543 dodano: 85 błędów: 160 skuteczność: 34.69%

wordpress ilość: 2665 dodano: 80 błędów: 194 skuteczność: 29.2%

site nr 2

webmini ilość: 1543 dodano: 42 błędów: 68 skuteczność: 38.18%

easydir ilość: 537 dodano: 41 błędów: 84 skuteczność: 32.8%

otwartymini ilość: 686 dodano: 41 błędów: 199 skuteczność: 17.08%

wordpress ilość: 2665 dodano: 40 błędów: 123 skuteczność: 24.54%

site nr 3

webmini ilość: 1543 dodano: 82 błędów: 359 skuteczność: 18.59%

wordpress ilość: 2665 dodano: 82 błędów: 343 skuteczność: 19.29%

Ogólna skuteczność jest na poziomie 20% - a dodaję głównie do miniaczy i WP, gdzie nie ma zabezpieczen.

Dlaczego jest tak niska skuteczność?

mniej znaczy więcej

immy,

zauważ, że leży większość WP na *.waw.pl i proxy od omni nie pomoże. Inna rzecz, to zaloguj się ponownie do wszystkich, może coś polepszy. Zauważyłem także bardzo niepokojący fakt, który trochę mnie skołował, a mianowicie rodzaje błędów. Postawiłem sobie ze 13 WP i dodałem do PRV, skuteczność 2 dodane - reszta error, sprawdzam logi i co się okazuje?

W logu "1" - czyli jak chyba było mówione, ban - reszta błędów coś o cache. Pomogło dopiero kilkukrotne próby z czyszczeniem błędów. Moim zdaniem coś iskrzy przy mechanizmie dodawania, gdzie publiker okazuje znaczną wyższość.

immy Kolego ja mam skuteczność ok 80%.

Dałeś 150 PLN za proxy OMNI, a nie kupiłeś za 30$ prywatne proxy, atu wiele razy pisane było ze aktualnie omniproxy maloskuteczne. to tylko świadczę ze nie wiesz o co chodzi.

Skuteczność dodawarki osiąga żenujący poziom ;)

Mam wersję 4.01.

Dodam, że posiadam wykupioną usługę OmniProxy - żeby było śmieszniej, wykupiłem na 3 miesiące za 150 pln :)

Wywal proxy, a skuteczność wzrośnie. Jeśli naprawdę nie masz jakiejś masówki na swoim omniadzie, to masz nikłą szansę na bana swojego IP i zupełnie nie potrzebujesz proxy.

albo może dopracuj teksty ? zrób je dłuższe ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Bez proxy miałem ogólną skuteczność na poziomie 50%.

Idąc za radami na forum, wykupiłem proxy - czemu w Omni? Głównie z wygody :) Muszę mieć fakturę/rachunek a kilka miesiecy temu obsługa i support były wzorcowe.

kazek76

Mam wyłączone dodawanie wp na waw.pl ;)

Nie mam żadnej masówki, kilka stron w domyślnych limitach.

mniej znaczy więcej

Szukaj u siebie, to nie wina dodawarki. Sam mam duzo web-mini wczoraj poblokowalem chyba więcej jak 100 IP, cześć z nich nie byla Proxy, a należała do znanych polskich hostingów.

Jak nie masz dedykowanego IP to dobre proxy to podstawa.

Witam.

Dawno tutaj nic nie pisałem bo nie miałem żadnych kłopotów z OmniADD. Dzisiaj pojawił mi się komunikat że moja kopia została zbanowana. Nie wiem czym to jest spowodowane i dlaczego. Jak dotąd wszystko było OK. Zależy mi na czasie. Podobno wyczyszczenie cookie miało pomóc ale jednak nie pomogło. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności