Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@immy zanim skorzystałem z zewnętrznego proxy, przez jakiś czas wcześniej korzystałem z ich usługi, głównie z wygody,

jak pamiętam skuteczność z początkowych +/- 75% w początkowej fazie spadła ostatecznie pod koniec usługi do 45%,a miałem długie opisy, dodawanie ustawione na wolne, bez wp, z wykupioną usługą omniocr. tak więc wniosek jeden...

@kazek76 na liście wp-priv mam kilkadziesiąt wp, zawsze muszę kasować błędy i liste lecieć min. 2-3 krotnie, wielokrotne przejścia listy rozwiązują problem, jak nie to "zaloguj ponownie we wszystkich wp"

remiss,

jednak to jest sytuacja "nietypowa" i nie powinna mieć miejsca, więc albo poprawienie, albo dopracowanie błędów, które sugerują że ma miejsce ban. Kupiłem przez to proxy od omnia, które nie rozwiązały problemu i dalej musiałem kilkakrotnie ponawiać zadania, mimo dedykowanych kilku IP na serwerze. Więc albo kłamstwo marketingowe, albo niedopracowanie którego nie starano się poprawić, licząc na wykupienie proxy. Jeden kij. Czym dłużej używa się narzędzie, tym bardziej wychodzą szopki i nie wiem co o tym sądzić, ani jak zapobiegać. Brak prawdziwie jednoznacznej odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności