Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ale to chyba administratorzy omniadd sie powinni zajac ta kwestia a nie uzytkownicy

co ma Omni do precli? Postaw sobie prywatnych 2000 szt i będziesz mieć skuteczność 100%.

OmniADD to dodawarka i co się dzieje z preclami to nie ich broszka.

Nie jestem seksista ale chyba SEO to nie jest to co najlepiej wychodzi kobietom, być świecie przekonanym ze kupuje sie dodawrke razem z preclami, to trzeba mieć wyobraźnie

te precle raz działają raz nie, jak ich usuną z bazy a za 24 h zaczną działać, to co tedy? na nowo ich przywracać?

To już było, po atakach turasow serwery OVH, i td.

jeżeli masz PUblikera to wiesz ze Omni i tak ma lepsze rozwiązanie. nu jedyne co mi brakuje to całkowicie prywatnej bazy wszystkich katalogów, tedy wystarczę Scrapebox i można harwestowac swiezą bazę.

dodano 62, błedów 1405 - nie muszę dodawać, że korzystam z OmniProxy, ale też dodam, że w logach mam wpisy z takim cus:

1HTTP/1.1 404 Not Found Date: Mon, 28 Feb 2011 01:53:31 GMT Server: Apache/2.2.9 Vary: Accept-Encoding Content-Encoding: gzip Content-Length: 187 Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1

Not Found

The requested URL /wp-admin/index.php was not found on this server.

no i oczywiście są tez nasze kochane jedyneczki :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

na 404 i inne błędaski nic dodawarka nie poradzi... I tu nie ma co sie pienić... Co innego jezeli chodzi o ilość samych "1" w logach przy zakupionym proxy... Ale o tym juz mi sie nie chce pisać, bo ile można... A i zresztą obecnie tu mają związane ręce, bo jedyna osoba, która mogła by ich tam wpuścić do pomajstrowania przy tym jest - o ile się nic nie zmieniło - niedostepna.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Już wszyscy mamy odpowiedź dotyczącą tego problemu - produkt stał się bezużyteczny, nikt nad nim nie pracuje ... a przykro, bo każdy z nas nie po to inwestował pieniądze, by mieć do czynienia z taką sytuacją.

----------------------------------------

Witam,

obecne statystyki nie są spowodowane problemami z IP, jedynie nieprzefiltrowaną bazą katalogów przez autorów. Niestety ubolewamy nad tym i nic nie możemy zrobić.

--

Pozdrawiam,

Damian Gałązka

Biuro Obsługi Klienta

firmy HEKKONET

www.hekko.pl

biuro@hekko.pl

Nam chodzi tylko o wordpress, gdyż inne silniki są skuteczne. U mnie na 5k pprecli dodaje do około 600, a więc jest to katastrofa... Tutaj wydaje mi się, że wordpress zabezpieczył się przez dodawarkami które działają tak jak omniADD, a teraz administratorzy nie chcą powiedzieć, że taka właśnie jest sytuacja... Jestem również w pełni przekonany, że większość która kupowała omniADD, to decydowała się z powodu dodawania do precli, a tutaj klapa... Czy administracja jest w stanie wypowiedzieć się w tym temacie, co tak na prawdę spowodowało, że skuteczność do WP drastycznie spadła?

multikomto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności