Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Blastowiec, wystarczę sprawdzić ręcznie. Te WP- nie działają

Wyłączyli precle żeby Omni nie dodało? Czy ty nie rozumiesz ze te strony nie dostepne wcale.

Postaw jednego WP dodaj do bazy i zobaczysz ze Omniadd dodaje bez problemu.

Gadka o zabezpieczeniach śmieszna, bo wiemy w większości czyje to WP i w jakim celu zostali postawione :D

Tutaj wydaje mi się, że wordpress zabezpieczył się przez dodawarkami które działają tak jak omniADD

nie wiesz co piszesz

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przez 2 tyg nie mialem mozliwosci sprawdzania (szpital) ale teraz zerknalem co sie dzieje i faktycznie widze ze jest masa 1.

wlasnie ustawilem sobie proxy na wlasnym domowym ip - a i tak wszedzie w logach mam 1

wiec na pewno to nie jest ban skoro precel mi sie otwiera w przegladarce...

na chwile testu skasowalem proxy z omniadda - wiec widzialem co przechodzi przez mojego kompa

edit:

ciekawa sprawa

wlasciwie w wiekszosci precli w ktorych zwracane sa w logach 1, dodawane wpisy zatrzymaly sie 27 lub 28 lutego...

wiec raczej nie jest to wina omniadda lecz wlasciciela...

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Mnie się wydaje, że po prostu coś z cache (wejdź na chodliwą kategorię, bądź ostatnie wpisy) - jednak błąd "1" to wcale tego bana nie oznacza, postawiłem sobie kilkanaście WP i nawet na swoich to dostawałem, jak miałem włączone cache - nie znam się aż tak bardzo na działaniu, jednak wydaje mi się, że po prostu dodawarka ma z tym kłopot i wymaga dopracowania - na które przyjdzie nam troszeczkę czekać.

wlasnie sprawdzilem recznie i w tych wszystkich preclach na regionalkach dajacych 1 w logach gdzie ostatnie wpisy sa z 27-28 lutego (jest ich ponad 500 szt) sredni czas odpowiedzi przy recznym dodawaniu wynosi 45-60sek lub nie mozna sie polaczyc (w przegladarce mam timeout 60sek) mimo ze precel dziala

tutaj ewidentnie winne sa precle

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Czy kots przenosil licencje przez strone:

https://omnimax.pl/licencja_omniadd/

I mu pozniej nowy klucz dzialal? Pamietam, ze sie pojawialy glosy, ze nie dziala ten mechanizm, a nie chce ryzykowac teraz kiedy support nie dziala, bo sobie zablokuje OmniAdda...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności