Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ucieszyła mnie wiadomość, że OmniADD ma się w większym stopniu rozwinąć. Już myślałem, że będzie trzeba szukać innego rozwiązania, ale ciężko jest się odzwyczaić od aktualnego systemu.

Ponawiam moją prośbę odnośnie rejestracji. Proszę chociaż o wypowiedź w tej kwestii.

Przypomnę o co chodzi: Powinno się wprowadzić w opcjach wprowadzenie loginu który byłby zmieniany w wordpressach. Jeśli login byłby już wykorzystany przez innego użytkownika to wówczas dopisywała by się końcówka np. login_01. Wiem, że wiąże się to z dłuższym procesem rejestracji ale myślę, że wówczas nikt by nie stwierdził że to dodawarka dodała artykuł tylko zwykły użytkownik.

Mam jeszcze jedno ale, taki plan zadania przedstawię:

1. Dodaje stronę A do wordpressów

2. Strona A została dodana do wszystkich wordpressów

3. Po pewnym czasie mamy aktualizację katalogów - pojawiły się nowe wordpressy

4. Znów dodaje stronę A do wordpress (strona nie została usunięta ma ten sam ID)

5. Strona zostaje dodana do nowych i starych wordpressów (starych - czyli do tych co przedtem nie były czynne)

6. Jest problem

7. W raporcie nie ma linków na DOLE do których wordpressów strona została dodane. Linki są ale gdzieś w środku.

Moja prośba aby te linki znajdowały się właśnie po kolei, tak jak to ma miejsce przy pierwszym dodawaniu.

@banalny - znasz sposób na przyspieszenie prac

@ssebo - wezmę te uwagi pod uwagę ale nie obiecam że znajdą się w tej wersji nadchodzącej (od poniedziałku się za nią wezmę) - w pierwszej kolejności muszę wyprostować działanie tego co się "zepsuło" i pomysł z loginami się zastosuje ale raczej na zasadzie wprowadzenia kilku alternatywnych (dodawanie cyfr jest głupie i łatwo takie konta będzie potem usuwać z automatu)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jak dla mnie płacenie za dodatkową opcję, która będzie sama aktualizowała dowarkę jest słabym pomysłem. To powinno być darmowe, bo przecież to potem support nie będzie miał natarczywych pytań typu: "po skopiowaniu plików, pojawił mi się błąd ? Co mam zrobić"

Wtedy support nie będzie musiał tracić swojego czasu na naprawę problemu, bo komuś nie chciało się wykupić dodatkowej opcji.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

jeżeli skutecznośc dramatycznie spada nalezy z serwera wydac polecenie "wget adres_strony_do_ktorej_dodajesz" - jeśli dostaniesz timeout oznacza to bana na twoje IP przy połączeniach na port 80 - z reguly takiego bana daje OVH :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

chyba o to chodzilo

noooo Omniadd z wydajnością "500Mbps" faktycznie może spowodować blokowanie IP.... Ja jeszcze na swoim takiego przemiału nie zaobserwowałem.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

witam :) mam pewien problem, przy logowaniu się odo omniadda pojawia mi się błąd

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 71 bytes) in /home/xxx/xxx/xxx/public_html/index.php on line 0

i tak jest ciągle, chyba się skrypt gdzieś zapętlił, mieliście może taki problem kiedyś?

witam :) mam pewien problem, przy logowaniu się odo omniadda pojawia mi się błąd

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 71 bytes) in /home/xxx/xxx/xxx/public_html/index.php on line 0

i tak jest ciągle, chyba się skrypt gdzieś zapętlił, mieliście może taki problem kiedyś?

ja miałem.

wyczyściłem bazę i zadziałało.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

zwiększ stosowną zmienną php i powinno zadziałać

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Odeślę do źródełek:

https://serwer.lukem.net/dokumentacja/znane...it-pamieci-php/

lub

https://forum.php.pl/index.php?s=&showt...st&p=665630

lub

zmiana hostingu. Jak dla mnie to żart żeby przy 150 projektach brakowało pamięci RAM

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności