Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Dodaje bez problemu:

- 120 słów w opisie minimum

- koniecznie synonimy {a|b|c} na podstawie czego dodawarka wylicza do ilu OP można dodać dany opis, jak nie ma synonimów, to dodasz raz i koniec

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam natomiast takie pytanie i może prośbę zarazem.

Pytanie jest takie. Jaki jest sens dodawania do Mocne Linki ? Sprawdziłem sobie dzisiaj skuteczność tego i żaden ale to żaden dodany wpis nie został zaakceptowany od pół roku a może i dłużej. Sprawdziłem więc ostatnie zaakceptowane wpisy na tych co wyświetlają datę artykułów i średnio jest to 2009 rok jeszcze heheh Czy w ogóle warto sobie zawracać tym głowę więc ?

Teraz może prośba do właścicieli tych katalogów artykułów. Czy możecie to zacząć znowu moderować albo ustawić automatyczną akceptację wpisów ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

ja mam inne pytanie: co zrobić aby przenieśc OMNIADD'a na inny serwer ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@gielo dawno, dawno temu to było poruszane i te katalogi to tylko strata czasu, bo faktycznie nie dodało chyba nikomu ani jednego wpisu, ba, nawet myslelismy, że to odrodzenie tego skryptu jak się pojawił w dodawarce ;)

@zgred, najlepiej zrobic instalację od nowa, potem wygenerowac sobie nowy klucz, ja coprawda przegrałem tylko pliki, bazę danych skopiowałem i męczyłem Kojotka o klucz, ale wtedy jeszcze nie było strony do generowania kluczyka

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Skończył się pierwszy przebieg OmniADD z Proxy i skuteczność samych proxy została obliczona na 50.03% - nie za rewelacyjnie (leci drugi przebieg teraz)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Skończył się pierwszy przebieg OmniADD z Proxy i skuteczność samych proxy została obliczona na 50.03% - nie za rewelacyjnie (leci drugi przebieg teraz)

w tescie proxy liczone jest takze pingowanie? (bo tam praktycznie nie ma bledow i moze podnosic skutecznosc)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

W teście nie używam proxy do pingowania - leciała rejestracja oraz dodawanie wpisów do katalogów i WP

proxy.png

Z tego co sprawdzałem w logach nie dodania poprawnie losowo 7 na 10 przypadków strona jest OFF co ma negatywny wpływ na skuteczność dodawania

Właśnie skończyliśmy pełny update OmniADD w bazie danych (wywalone do przefiltrowania spore ilości katalogów tak więc baza będzie aktualizowana co 2 - 3 dni)

O to mały ....

dodane.png

Skuteczność obecnej bazy (dość mała na chwilę obecną) 95.36 %

Ostateczny stan bazy OmniADD prezentuje się następująco:

staty2.png

Całkowita skuteczność przy CZYSTYM IP bez banów 96.55 % więcej raczej już się nie uda wyciągnąć :)

Z okazji że zakończyłem prace nad czyszczeniem bazy i poprawy skuteczności do piątku (czyli do 15.04.2011) obowiązuje cena promocyjna 250 zł oraz możliwość dokupienia za 100 zł OmniPING

Łącznie można oszczędzić 150 zł

Zrobiłem update bazy przed chwilą:

Tak wygląda sytuacja z wordpress:

Oczekujących na rejestrację: 148

Oczekujących na e-maila: 0

Wyłączona rejestracja: 410 [Ponów próbę] [Lista]

Inny błąd rejestracji: 6074 [Ponów próbę] [Lista]

mniej znaczy więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności