Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie, co zrobic by nie przepadly raporty podczas ponownej rejestracji?

Trzeba je zgrać sobie.

Treaz to wygląda całkiem dobrze, co najwazmniejsze nie traci się czasu na niedziałające katalogi, na dodawanie do miejsc, przy około 150 projektach nie ma komunikatu, że doby dodawarce za mało. Zobaczymy jak będzie ze skutecznością po dodaniu kilku nowych projektów ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja natomiast mam coś takiego

omniadd_wp.jpeg

Pytanie tylko co oznacza oczekujące na email ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@superwieniu - nie wiem co tam nakombinowałeś ale tu już był jeden zdolny co też miał wynik 0 rejestracji z swojej winy. Sprawdź dokładnie swoje ustawienia i co masz powpisywane w ustawienia.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

czy osoby które mają problem z wordpresami mają zainstalowany omni add w katalogu a nie na domenie głównej ?

u mnie występuje dokładnie taka sama sytuacja - mam pewne podejrzenia co do źródła błędu - ale muszę potwierdzić czy u innych osób również zachodzą te same warunki

omniadd.jpg

Instalacja na katalogu nie jest zalecana i nie testowane jest to rozwiązanie przez nas - zalecamy instalacje w domenie głównej lub w subdomenie (nie wspomnę że problemem może być .htaccess jeśli tam jest jakaś inna strona)

no to wszystko jasne - mam instalacje w katalogu i podejrzewam ze osoby ktore maja problemy z wordpressem rowniez

co mam zrobic aby przeniesc instalacje do katalogu glownego ? czy mam wysylac jakiego maila - generowac jakas nowa licencje ?

ps.

sprawdzcie linka do glype'a - ucina katalog w adresie - moze tutaj tkwi przyczyna

adres zamiast :

domena.pl/katalog/glype/browse.php

jest taki :

domena.pl/glype/browse.php

@sleaquit - teoretycznie czy katalog czy domena nie ma to znaczenia na co jesteś "żywym dowodem" :D

Teraz odpaliłem w katalogu i też działa / rejestruje się w WP tak więc myślę że coś kolega źle ustawił np z adresem email

Czy na domenie głównej, czy w jej katalogu i tak na serwerze zawsze w jakimś katalogu...co za różnica...

Ja tam mam w katalogu i nie ma problemów.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zamierzam zakupić Omniadd i mam w związku z tym kilka pytań:

1. Czy nie ma problemu z instalacją/działaniem na home.pl?

2. Czym w skrócie różni się pingowanie z OmniAdd od pakietu OmniPing? Albo inaczej - Dlaczego opłaca się kupować oba softy?

3. Czy zniżka obejmuje tylko zakup obu programów jednocześnie, czy można również zakupić najpierw jeden, a potem ew. drugi (Ping) po niższej cenie?

4. Czy bazy pingujące są jakoś aktualizowane, czy trzeba zadbać o własne listy? (Dużo jest niedziałających)?

Zamierzam zakupić Omniadd i mam w związku z tym kilka pytań:

1. Czy nie ma problemu z instalacją/działaniem na home.pl?

2. Czym w skrócie różni się pingowanie z OmniAdd od pakietu OmniPing? Albo inaczej - Dlaczego opłaca się kupować oba softy?

3. Czy zniżka obejmuje tylko zakup obu programów jednocześnie, czy można również zakupić najpierw jeden, a potem ew. drugi (Ping) po niższej cenie?

4. Czy bazy pingujące są jakoś aktualizowane, czy trzeba zadbać o własne listy? (Dużo jest niedziałających)?

1. Jestem problem. W home.pl nie doprosisz się o instalacje ZENDA.

2. Poczytaj testy Kojotka odnośnie pingowania wpisów za pomocą omniping

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności