Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Chodziło mi o to, że są np precle, które do nas nie należą, rejestracja jest w nich włączona, ale te precle nie są na liście w OmniAdd.

Weźmy sytuację, że mam adresy powiedzmy 100 precli zagranicznych, można w nich się rejestrować i arty pisać, ale tych precli nie ma na liście w OmniAdd, a żeby dodać je do listy prywatnych, to by trzeba było w każdym z tych 100 po kolei ręcznie się rejestrować i dopiero dodać do prywatnych

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hehe, chodziło mi dokładnie o prywatne w sensie, że nie ogólnodostępne, które chętnie bym dodał do prywatnych już w OmniAdd.

A jak wiadomo, jak coś jest nie ogólnodostępne to najchętniej chciałoby się, żeby tak już pozostało, dlatego też pomysł z rejestracją automatyczną w PrivWP w OmniAdd :)

Gdybym zgodził się na takie założenia "prywatnych" WP to baza OmniADD by stała martwa - większość by trzymała u siebie a to przeczy głównej zasadzie OmniADD że wspólnie budujemy bazę i każdy otrzymuje aktualizacje. W tym systemie ty się dzielisz z innymi i inni dzielą się z tobą a jak jesteś idziesz na "sępa" to masz pecha (każdy by chciał najlepiej mieć wszystko pod siebie , niczym się nie dzielić i tylko brać od innych) - sorry ale jak czytam takie txt to mnie szlak trafia jacy ludzie są egoistyczni i próżni

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Co do egoizmu, wiadomo, że trzeba się dzielić, ale przecież normalne jest, że nie wszystkim, to tak jak z żoną, większość chyba żoną dzielić by się nie chciała :) A swój wkład w bazę też mam, gdyż znajduje się w niej kilkanaście moich katalogów, więc co do "na sępa" to to nie tak do końca, no ale Oki, rozumiem. Nie było tematu :)

Ktoś już tu wspominał o rozwiązaniu z WP na zasadzie ile wkładasz do bazy - tyle z niej bierzesz. Przeszło bez echa, tymczasem to sensowne rozwiązanie. Rozbujać tak można również bazę OmniPressa, antidotum na lichą bazę. Praktycznie nie ma gdzie się dodawać

OmniPRESS - będzie dalej rozwijany jednak na chwile obecną jest co innego na "tapecie"

@mj_2000 - Moje strony -> Szczegóły -> Rodzaj katalogu lub Podsumowanie

@Kojotek_OX - tak, tu mam na zielono, że dodawanie się udało. Ale mi chodzi o konkretny link do opublikowanego wpisu, bo tu choć są na zielono, to czasem wpisów nie ma. To samo jest jak zrobię raport. Linki są, ale nie każdy prowadzi do wpisu (nie został jeszcze zatwierdzony czy coś). Ja chciałbym wiedzieć ile jest faktycznie dodanych i opublikowanych i pod jakimi adresami.

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

Od tej pory można pobrać najnowszą wersję 4.1.0 OmniADD przez swój panel w OmniADD lub też bezpośrednio z pierwszego posta:

Zmiany jakie zostały wprowadzone to:

X - rozwiązany problem z przeciążeniem CPU

X - rozwiązany problem z logami dodawania o treści '1' dla WP (spory wzrost skuteczności dodawania do WP!)

X - paginacja zakładki "moje strony"

X - inne drobne poprawki, między innymi w FAQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności