Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi o prędkość poruszania się po panelu to jest widoczna poprawa. Znacznie szybciej się porusza po dodawarce, co do skuteczności to jeszcze nic nie sprawdzałem... Wnoszę jednak mały element do poprawienia, na pewno większość osób również chciałoby takiej poprawki, a mianowicie chodzi o zmianę ustalania do jakich silników ma być dodawana strona. Dla mnie jest to uciążliwe za każdym razem klikanie kolejnego silnika jaki ma być uwzględniony do dodawania. Bardzo uciążliwe jak dla mnie gdy mam skonfigurowanych 10 projektów, a każdy z nich ma być dodany do 2-3 silników. Myślę, że lepszym rozwiązaniem byłoby pola wielorazowego wyboru i zaznaczałoby się do jakich skryptów ma być dodany wpis a na koniec zapisz wszystko.

multikomto

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jedno Co mi się nie podoba teraz, to że filtruj w "Moje strony" działa tylko na jedna podstronę w której jestem. Co jeśli mam 100 projektów ? musze szukać po podstronach a przedtem była jedna i dzięki usłudze filtruj wyszukiwałem szybko daną stronę. Teraz KAPLICA :)

Bardzo prosiłbym o szybkie poprawienie tego... Chociaż poprawić funkcje Filtruj aby wyszukiwało dla wszystkich page...

Nie no z tym sortowaniem to rzeczywiscie porazka, nie da sie normalnie pracowac. Jak dla mnie sa 3 sposoby na ominiecie tego problemu:

1. zwiekszyc ilosc wyswietlanych projektow na stronie 40-60

2. usunac calkowicie sortowanie *lub dac opcje wyboru, czy chcesz sortowania czy nie*

3. poprawic filtrowanie by bralo pod uwage wszystkie proejkty

na jakich kontach macie skrzynke pocztowa pod omniadd?

ja probowalem skonfigurowac pod o2 i nie jestem jej w stanie dodac

Błąd - nie można połączyć się ze skrzynką e-mail.

na pewno wszystko dobrze wpisuje.. czy ktos mial podobny problem? moze wina lezy po stronie hostingu? chociaz uruchamiajac test.php wszystko jest na zielono czyli ok - hosting mam na hostmonster.com

Adres e-mail: nazwa@o2.pl

Login e-mail: puste

Hasło e-mail: hasło

Serwer pop3: poczta.o2.pl

Port serwera: 995

i mam zaznaczone: Pojedynczy adres

Jeśli tak masz ustawione to powinno Ci działać, u mnie wszystko jest O.K.

@ Kojotek_OX - Wystarczy jeśli poprawicie Filtruj aby działo dla wszystkich projektów i problem z głowy. Możemy się dzisiaj spodziewać tej poprawki. TO niestety jest pilne.

Dziś nie ma szansy na update - najwcześniej jutro będzie aktualizacja

W temacie maila i błędów wygląda na zablokowany port na serwerze - sprawdź ustawienia na porcie 110

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Nikt tutaj szklanej kuli nie ma więc .... - jeśli serwer jest OK to masz źle wpisane dane i koniec kropka, a jak masz dane dobre to serwer i też koniec kropka :)

PS: Co ma telnet do php ? i co ma połączenie wychodzące do połączenia przychodzącego ?

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności