Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dodaje mi do prv wordpresow (3.1.2) od jakiegos czasu. Dostaję coś takiego w logach:

2HTTP/1.1 100 Continue HTTP/1.1 403 Forbidden Date: Tue, 10 May 2011 10:42:03 GMT Server: Apache X-Powered-By: PHP/5.2.17 Expires: Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age=0 Pragma: no-cache Last-Modified: Tue, 10 May 2011 10:42:03 GMT Vary: Accept-Encoding,User-Agent Content-Encoding: gzip Content-Length: 862 Content-Type: text/html; charset=utf-8

Próba dodania wpisu nie powiodła się.

mniej znaczy więcej

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@immy - zrób aktualizację do najnowszej wersji to powinno rozwiązać całkowicie problem nie kompatybilności z wersjami

A co do samego loga co pokazałeś to jest tam błąd 403 czyli :

Komunikat 403 - Zabroniony – serwer zrozumiał zapytanie lecz konfiguracja bezpieczeństwa zabrania mu zwrócić żądany zasób

Więcej na ten temat można poczytać tutaj

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Istnieje jakiś sposób na masowe sprawdzenie poprawności dodanych wpisów?

Przy 2k klikanie i zerkanie robi się męczące.

Zapraszam do publikacji wpisów w naszym katalogu przeznaczonym do promocji wartościowych stron: katalog firm. Dodatkowe informacje o darmowych katalogach stron znajdziesz w naszym forum SEO.

Braki w kodzie do szablonu panelu w najnowszej wersji:

<li><a href="?page=strony"></a></li>
<li><a href="?page=dodaj_katalog"></a></li>
<li><a href="?page=katalogi_menu"></a></li>
<li><a href="?page=harmonogram"></a></li>
<li><a href="?page=update"></a></li>

Trzeba przez to na oślep klikać w te linki lub wpisywać ręcznie adresy konkretnych funkcji.

EDIT: po ponownym wrzuceniu plików na serwer już zaskoczyło, widocznie coś się nie dograło.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Do wersji 4.2.0 Finall wkradł się błąd w obsłudze WP - w dniu dzisiejszym będzie nowa aktualizacja (do podmiany 3 pliki) oraz zostanie podmieniona cała paczka na nową na serwerze - info będzie w pasku przesuwającym się w OmniADD

Błąd polega na nie dodawaniu wpisów do listy prv blogów lub/i obniżonej skuteczności w dodawaniu wpisów w bazie publicznej

Przepraszamy za problem

a niech was cholera !!! Cały dzień walczę dzisiaj z jednym zacnym hostingiem, który świeżo wykupiłem !! 20 maili się uzbierało w korespondencji.

Podczas próby dodawania dostaję z ich serwera

"POST /wp-admin/post.php HTTP/1.1" 403

2HTTP/1.1 100 Continue HTTP/1.1 403 Forbidden Date: Thu, 12 May 2011 14:09:13 GMT Server: Apache/2 X-Powered-By: PHP/5.2.13

Mam nadzieję, że to jest właśnie ten problem naprawiony. Chociaż na innym hostingu jeden próbny precelek prv przeszedł.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja mam pytanie dotyczące losowania opisów do OmniPRESS.

Przed aktualizacją losowanie opisów nie działało. Po aktualizacji mam taką sytuację:

mam trzy opisy do OmniPRESS (priorytety 1,2,1). Wcześniej brany był tylko pierwszy opis, teraz pierwszy i drugi. Trzeci jest nadal niewykorzystywany.

Czegoś nie rozumiem i tak miało być, czy błąd został naprawiony... ale nie do końca?

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

@mario1973 - mogło to byś spowodowane naszym błędem

@mj_2000 - sprawdziłem losuje poprawnie treści z takimi ustawieniami jak podałeś (nie zapomni że do OmniPRESS też są potrzebne treści do opisów dla katalogów)

@004 - co do proxy jeśli z nich nie korzystasz to nie są pobierane nowe (upewni się kiedy korzystasz z proxy)

Nie dodaje mi do prv wordpresow (3.1.2) od jakiegos czasu. Dostaję coś takiego w logach:

2HTTP/1.1 100 Continue HTTP/1.1 403 Forbidden Date: Tue, 10 May 2011 10:42:03 GMT Server: Apache X-Powered-By: PHP/5.2.17 E

A to jednak coś było :)

mniej znaczy więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności