Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dodaje mi do prv wordpresow (3.1.2) od jakiegos czasu. Dostaję coś takiego w logach:

2HTTP/1.1 100 Continue HTTP/1.1 403 Forbidden Date: Tue, 10 May 2011 10:42:03 GMT Server: Apache X-Powered-By: PHP/5.2.17 E

A to jednak coś było :)

Mam nadzieję, że to to - czekam na poprawkę. Potrzebuję postawić 8 kolejnych precelków prywatnych i mam nadzieję, ze to nie wina hostingu.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@004 - co do proxy jeśli z nich nie korzystasz to nie są pobierane nowe (upewni się kiedy korzystasz z proxy)

a co znaczy, "nie korzystasz"?

wykupiłem u was proxy, każdego dnia dodaję swoje, filtrowane (sprawdzone > 5s.) publiczne proxy ale to nie znaczy, że nie mam zamiaru korzystać z waszych (przecież za nie zapłaciłem),

czy to, że dodając swoje proxy oznacza, że wykupywanie od was proxy nie ma sensu?

jeżeli tak, to poproszę o zwrot opłaty za usługę OmniProxy,

według FAQ:

"Czy mogę używać OmniProxy i jednocześnie swoich własnych serwerów proxy?

Tak. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby poza serwerami OmniProxy dodawać też własne serwery. W trakcie działania programu, będą wybierane losowo - z całej puli własne + OmniProxy. "

Czym jest usługa OmniProxy w zakładce Proxy?

Usługa OmniProxy gwarantuje automatyczne pobieranie z serwera Omni aktywnych, na bieżąco sprawdzanych serwerów. Rotacja odbywa się co 10 minut, jednorazowo pobieranych jest 10 adresów. Prawdopodobieństwo otrzymania bana na IP jest więc znikome. Adresy pochodzące z OmniProxy są maskowane pod nazwami "OmniProxy{ID}" aby uniemożliwić wykorzystanie ich w innym celu.

Czy usługa OmniProxy jest płatna?

Tak. Cena zakupu pojawia się, po wybraniu z rozwijanej listy okresu (7/30/90dni) na jaki ma być aktywowana usługa. Opłata jest pobierana w momencie aktywacji.

czy jest tu gdzieś mowa o tym, że jak dodaję swoje proxy to wasze (za które zapłaciłem) nie są aktualizowane?

Obecnie jest już do pobrania najnowsza wersja OmniADD poprawiona + w panelu dla każdej osoby widnieje link do samego update (wystarczy nadpisać kilka plików)

Oto statystyki OmniADD 4.2.0.1 na testowej lokalizacji

skutecznosc2.jpg

oraz dla porównania wersja 4.0.1 na testowej lokalizacji

dodane.png

PS:

@004 - nie widzę powodu do unoszenia się. Pisząc że możesz nie używać naszych proxy miałem na myśli że w opcjach masz takie ustawienia które powodują że wcale nie korzystasz z żadnych proxy lub twoje proxy są o niebo lepsze od naszych lub masz ich tyle że system nawet nie dochodzi do naszych lub ... i tu wiele pewnie innych opcji jest nie zależnych ode mnie czy też samego programu ale konfiguracji. Tak więc proponuje się wyluzować i czytać ze zrozumieniem co jest pisane

Dzięki temu że napisałeś na suport to odpowiem na twój zarzut jak masz ponad 1000 proxy i sama strona wali error 500, nie dziw się że nie pobiera Ci nowych proxy bo zapchałeś system na maxa. Testu diagnostycznego nie dało się wykonać

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Obecnie jest już do pobrania najnowsza wersja OmniADD poprawiona + w panelu dla każdej osoby widnieje link do samego update (wystarczy nadpisać kilka plików)

Po aktualizacji otrzymuję błąd:

ERROR: table();

:rolleyes:

mniej znaczy więcej

tak, tak, działa OK. NIe ma błędów przy dodawaniu do prv jak poprzednio.

Przy okazji przepraszam chłopaków z Neteasy za to, że ich wczoraj 'stresowałem' z powodu niedodawania....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zrobiłem : 'Zaloguj ponownie we wszystkich katalogach' dla precli prv. Zalogował, ale też wszystkie statystyki wyzerował .... Teraz ponownie dodaje już dodane artykuły. Tak ma działać ta funkcja "zaloguj ponownie..' ??

M

@004 - nie widzę powodu do unoszenia się. Pisząc że możesz nie używać naszych proxy miałem na myśli że w opcjach masz takie ustawienia które powodują że wcale nie korzystasz z żadnych proxy lub twoje proxy są o niebo lepsze od naszych lub masz ich tyle że system nawet nie dochodzi do naszych lub ... i tu wiele pewnie innych opcji jest nie zależnych ode mnie czy też samego programu ale konfiguracji. Tak więc proponuje się wyluzować i czytać ze zrozumieniem co jest pisane

Dzięki temu że napisałeś na suport to odpowiem na twój zarzut jak masz ponad 1000 proxy i sama strona wali error 500, nie dziw się że nie pobiera Ci nowych proxy bo zapchałeś system na maxa. Testu diagnostycznego nie dało się wykonać

dziś zredukowałem liczbę moich proxy do 40 (powyżej 55% skuteczności - na waszych miałem i mam "Skuteczność całkowita usługi: 52.89%" - proxy omniadd),

z omniadd'a nadal nie pobiera aktualnych proxy, zatrzymało się na "Ostatnie pobranie serwerów: 08-05-2011 12:04:04" i nie rusza,

serwer w hekko tylko pod dodawarkę omniadd,

aktualnie w "Harmonogramie dodawania" 115 pozycji, więc chyba nie za dużo...

nie chodzi mi tu o wykłócanie się o jakieś grosiki tylko o to aby dodawarka była dla mnie skuteczna,

Witam,

Dzisiaj zauważyłem błąd w podawaniu linków - eksport.txt. Wpisy podaje z końcówką domena.pl/?p=39671 - pojawia się pusta strona (zauważyłem że to nowe precle w bazie i to regionalne). Po sprawdzeniu po tytule arta na stronie głównej domena.pl art jest tylko pod innym adresem: domena.pl/article/eleganckie-wizytowniki/

W dodatku OmniPing pinguje nie te wpisy co trzeba.

Druga sprawa, już ktoś wspominał wcześniej, czy dla wordpressprv po kliknięciu w "Zaloguj ponownie we wszystkich katalogach", czyści bazę i dodaje od nowa - to jest prawidłowa procedura ? - czy po tym w "harmonogramie" dana strona nie będzie ponownie dodawana do tego samego precla ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności