Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jest wtedy kiedy wyslal artykul ale on czeka na moderacje, wiec nie moze byc podany link do artykulu bo ten nie jest opublikowany. stanowi to natomiast wiadomosc dla Ciebie, ze udalo sie wyslac wpis do danego precla.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Tak jest wtedy kiedy wyslal artykul ale on czeka na moderacje, wiec nie moze byc podany link do artykulu bo ten nie jest opublikowany. stanowi to natomiast wiadomosc dla Ciebie, ze udalo sie wyslac wpis do danego precla.

nie zgodzę się z tobą Carnagge, mogę przesłać dziesiątki przykładów, gdzie wpis został dodany (sprawdzony przez wyszukiwarkę na danej stronie, katalogi automatycznie publikujące) a w raportach txt nie ma do niego adresu,

nie piszę tu o wp (to oddzielny temat) ale o katalogach otwartymini, easydir, qlweb, gdzie manualnie znalazłem link a w raportach txt go nie ma,

ja na dzień dzisiejszy, po puszczeniu np. qlweb'ów na dany projekt, w pliku txt dostaję 2 zaakceptowane adresy....

Jak chcesz miec taka funkcjonalnosc to kup Publikera. W OmniAdd czegos takiego nie bedzie, bo zawsze ta dodawarka stawiala na lekkosc i szybkosc dodawania, kosztem dodatkowych bajerow, ktore spowolniaja ten proces i obciazaja maszyne. Jak chcesz szybko dodac setki stron do katalogow to korzystasz z OmniAdd. Jak chcesz miec pelne raporty, automatycznie podlinkowywac wpisy / dopalac SWL itp. to korzystasz z Publikera - tylko, ze ten nei pociagnie setek stron jednoczesnie, bo zamuli kazdy serwer.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

carnagee, dokładnie tak jak mówisz, a ja dodam że po 3 dniach dodania baza Publikera będzie min 200-300 mega :)

A czyszczenie bazy to wyłącznie wklepywaniem poleceń, nie potrafię zrozumieć czemu nie mogli zrobić przycisku w panelu dla czyszczenia bazy.

Jak chcesz miec pelne raporty, automatycznie podlinkowywac wpisy / dopalac SWL itp. to korzystasz z Publikera - tylko, ze ten nei pociagnie setek stron jednoczesnie, bo zamuli kazdy serwer.

Polecam hekko.pl z ich hostingiem pod Publikera/OmniAdda, sam się trochę zastanawiałem nad zakupem (60zl na miesiąc), ale teraz mam kilkaset portali w nim, 12 000 wysyłek na dobę i śmiga aż miło :)

Korzystam 2 tygodnie, admini zapewnili mnie że nie ma żadnych ograniczeń, zobaczymy.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

I znów Cisza ze strony właściciela Omni.

Teraz raport z wordpressów oraz prv jest totalnie beznadziejny, trzeba ręcznie sprawdzać i dodawać do domen końcówki aby mieć cały adres wpisu. A OmniPing pinguje strony właścicieli to jest nie do pomyślenia, że płaci się za błędy. Co najciekawsze w nie których raportach są całe linki do wpisu, totalny bałagan. Wersja 4.2.0 ma błędy. Akurat wszystkie te wordpressy są niemoderowane bo dodawałem do nich oz zawsze i je sprawdzam.

www.skrypty.pro, Hekko wywalił wszystkie publikery z shared, wiec o jakim ty hostingu mówisz? Omni add owszem hostingują, a publiker można wyłącznie na VPSie w Hekko odpalić. Pzrecież sam Hekko o tym pisał na PIO

www.skrypty.pro, Hekko wywalił wszystkie publikery z shared, wiec o jakim ty hostingu mówisz? Omni add owszem hostingują, a publiker można wyłącznie na VPSie w Hekko odpalić. Pzrecież sam Hekko o tym pisał na PIO

Hosting można dostać wyłącznie po rozmowie z supportem hekko, gdzieś tu na forum była cała oferta. Nie jest to vps, jest to hosting wyłącznie pod publikera lub omniadd lub oba (nawet z wypożyczeniem licencji można).

PublikerStandard lub coś w tym stylu się nazywa, wystarczy spytać obsługi hekko na pewno będą wiedzieli o co chodzi. Ja polecam :rolleyes:

Także nie jest to zwykły shared ani vps, całkiem inna oferta.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Bo zaraz poleci czyszczenie tematu tu gadamy o OmniADD a nie Publiker a różnic po za obciążeniem w obu softach jest sporo np szybkość :rolleyes: - koniec tematu proszę

@ssebo - nie cisza ale prace i zamiast tracić czas na odpisywanie na PiO wolimy pracować :P szczególnie że z premierą OmniADD v5 zbiegnie się premiera OmniADW i możliwa (jeszcze nie pewna) poprawka dla OmniADD v4.

Zapewniam Cię i resztę ale cały zespół Omni pracuje nieraz do 4 nad ranem żeby wszystkie projekty dograć na cacy i poprawiać wszystkie błędy zgłoszone przez beta testerów. Brak odpowiedzi z naszej strony w temacie nie znaczy że olewamy znaczy tylko że pracujemy a nie gadamy :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności