Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

OmniADD v5 będzie działać nie zależnie od v4 gdzie oczywiście osoby posiadające v4 nie są zmuszone do przesiadki na nową wersję. Główne zmiany w v5 do v4 to pójście w kierunku uniwersalnej dodawarki z bazą centralną + bazami lokalnymi + nowe katalogi / skrypty nie dostępne w v4 oraz kilkoma zmianami w dodatkach jakie można znaleźć w OmniADD v4

Na razie nie chcę się rozpisywać o nowej v5 (konkurencja) jednak dalszy rozwój będzie już tylko realizowany na nowej wersji v5

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Witam,

mam taki mały problem z OmniADD. Skonfigurowałem sobie stronkę i ustawiłem żeby się dodawała do WebMini. Moja skuteczność wyniosła 0%. Sprawdziłem strony które są wymienione jako te z błędem i próbowałem dodawać ręcznie z tymi samymi opisami które są dodane do OmniADD, do każdego katalogu ręcznie mogłem dodać stronę. Dodam że na koncie mam 0 pkt. Czy to oznacza że muszę sobie kupić te punkty żeby nadal dodawać? Czy bez punktów też powinno działać?

Dziś wieczorem będzie update już naprawdę ostatni dla v4 :P - koniec kropka

Poprawki dotyczą:

- poprawka na export adresów dla WP

- poprawka na pobieranie właściwego URL-a dla WP

- poprawka na pobieranie proxy

- poprawka na przelogowanie się na Prywatne WP

- poprawka na // w adresach

FREE - dla osób posiadających 5 i więcej licencji

FREE - dla osób które posiadają OmniADD + OmniPING (zakupione w normalnych cenach łącznie 450zł)

100 zł - dla osób które zakupiły OmniADD + OmniPING w cenie promocyjnej 350 zł

150 zł - dla osób które posiadają OmniADD zakupione w cenie 350 zł

200 zł - dla osób które posiadają OmniADD zakupione w cenie promocyjnej dla v4,3

300 zł - dla osób które posiadają OmniADD zakupione w v2 i v1 (tu byłą cena 150 zł)

Cena zostaje wyrównana z konkurencyjnym produktem czyli 450 zł i taka będzie podstawowa cena OmniADD v5

Ceny wszystkich aktualizacji wyrównują się też do ceny 450 zł

- poprawka na przelogowanie się na Prywatne WP

i może jakaś porada co mam zrobić z tym kotletem ? Przelogowałem i teraz stare precelki prv są traktowane jak nowo dodane......tylko ja nie chcę w starych mieć ponownie tych samych wpisów....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności