Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Babinet: tak generalnie to po stronie klienta który zgłasza jakieś roszczenie ciąży udowodnienie że autor nie wywiązuje się z warunków umowy. Ale poradzimy sobie z bazą spokojnie , peace :)

Kojotek : jest jakaś szansa na magiczny przycisk "Aktualizuj" ?

to ja moze zadam po raz kolejny pytanie

czy mozna bedzie dzielic blogi prywatne na rozne grupy?? jest to wazna dla mnie opcja, i mysle ze wielu osobom by sie przydala. a jak mam placic za aktualizacje to chetnie bym ja tam widzial.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

...Ale poradzimy sobie z bazą spokojnie , peace :)...
- to znaczy co? my sobie razem poradzimy, czy wy sobie razem poradzicie z kojotkiem? Ja Twojej pomocy raczej nie potrzebuję, he he, niech kojotek poda instrukcję aktualizacji bazy przez phpMyAdmin, to może bez Ciebie jednak dam radę ;-)

:-)

czy mozna bedzie dzielic blogi prywatne na rozne grupy?? jest to wazna dla mnie opcja, i mysle ze wielu osobom by sie przydala. a jak mam placic za aktualizacje to chetnie bym ja tam widzial.

Taka opcja była by ROX! Wtedy można by tworzyć listy np pod względem tematyki, mocy, etc

@zajacgd - przemyślę jeszcze twoją propozycje uproszczenia cennika aktualizacji

@babinet - ręczne modyfikacje bazy oznaczają że nie będzie można pobierać aktualizacji zdalnej bazy ! - info jak to zrobić zostanie podane wraz z premierą v5 na razie na tapecie jest v4 i aktualizacja tej wersji

@pandha - opcja dzielenia na kategorie raczej nie zostanie wprowadzona w żadnej wersji a jest to spowodowane budową bazy i działaniem programu - wymaga za dużo zmian i dodania kolejnego warunku co znów przekłada się na samo obciążenie generowane przez skrypt

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Mam pytanie: czy u Was też skuteczność dodawania do MocneLinki wynosi 0? Tzn. skutezcność w OmniAdd jest 33%, ale po sprawdzeniu, czy wpisy rzeczywiście istnieją okazuje się, że realnie jest 0%.

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

@pandha - opcja dzielenia na kategorie raczej nie zostanie wprowadzona w żadnej wersji a jest to spowodowane budową bazy i działaniem programu - wymaga za dużo zmian i dodania kolejnego warunku co znów przekłada się na samo obciążenie generowane przez skrypt

jakby sie jednak udalo zrobic choc cos jak teraz wp prv ale np wp prv1, prv2, itd byloby super :) nie chodzi mi stricte o dzielenie prv na dzialy, itd, po prostu mozliwosc dodania wp nie jak teraz tylko do wp prv ale jak opisalem wyzej. mysle ze warto nad tym pomyslec.

pozdr

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Obecnie jest dostępna nie oficjalna wersja OmniADD 4.2.2 pod adresem: https://www.t2b.pl/OmniADD4-2-2.rar

Poprawiono:

+ Dodawanie WP do prywatnej bazy

+ Usunięto błąd z //

+ Usunięto błąd z złymi lokalizacjami wpisów /?p=xxxx

+ Precle moderowane obecnie nie zwracają adresu dodania

Skuteczność dodawania do wszystkich typów katalogów bardzo silnie zależy od lokalizacji OmniADD - sugerujemy nie używać OmniADD na hostingach umieszczonych w OVH (szczególnie dotyczy to wszystkich SsoHostingów dostępnych na naszym rynku)

@pandha - OK pomyślę nad tym tematem jeszcze jak by dało się to zrobić bezpiecznie dla programu i zdalnych aktualizacji bazy.

@Kalvinator - dużo zależy od przygotowania dobrych opisów oraz umieszczenia OmniADD (jaki serwer dane przedstawione poniżej zostały wykonane na testowej maszynie VPS z własnym adresem IP)

Dane z 12.05.2011 wersja 4.2.1

skutecznosc2.jpg

oraz dla porównania wersja 4.0.1

dodane.png

Aktualne dane podam jutro zapewne wieczorem jak zapuszczę nowy przebieg dodawarki z VPS-a

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności