Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na pewno Hekko i każdy jeden hosting który nie działa w OVH (wszystkie seo hostingi działają w OVH ze względu na to że jest to jedyna serwerownia na świecie która oferuje IP z różnych państw i tylu różnych klas A,B,C)

Najłatwiej sprawdzić serwerownie gdzie się znajduje na stronie: Przykład testu IP - jak widać IP należy do OVH dotyczy to też omnihost.pl i ....

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

No, musisz pogrzebać kilka postów wstecz, Kojotek to wyjaśniał.

Ja czekam na oficjalną informacje ile trzeba będzie dopłacić za aktualizację w przypadku osób, które nabyły OmniAdd po niższej cenie...

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Witam

Wiecie już może kiedy wyjdzie wersja 5.0 ? Miała być w połowie maja.

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Czy ktoś testował już update OmniADD 4.2.2 pod adresem: https://www.t2b.pl/OmniADD4-2-2.rar ??

Wiem wiem wersje nie oficjalne nie są najlepsze jednak ta wersja testowana u mnie działa bardzo dobrze i nie widzę z nią żadnych problemów - proszę o potwierdzenie lub zaprzeczenie czy już wszystko jest w porządku z raportami w WP.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Czy ktoś testował już update

Szukasz frajerów ? Wziąłeś kasę za program i jeszcze mamy go testować za Ciebie ? Co update to dodatkowe syfy w programie.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

mario1973 - A po co ta agresja? Zwykle nie wcinam się w takie sytuacje, bo to sprawa autora bronić swojego, ale takie wypowiedzi mnie lekko żenują, bo nawet nie przeczytałeś tego ze zrozumienia. Bo Kojotek napisał, że u niego ok i się po prostu pyta czy innym też działa w porządku. Trochę zrozumienia, bo nie powiesz, że gdy coś zrobiłeś i u ciebie działa dobrze, to potem się okazuje, że u innych niekoniecznie. Jeśli takich sytuacji nie miałeś to gratulacje, bo alboś geniusz albo nic nie robisz.

Mario, Kojotek przecież napisał że u niego wszystko się zdaje działać oki i prosi tylko że jeśli ktoś coś zauważy to niech zgłosi zanim wyjdzie wersja full. Nie musisz nic testować, możesz się pienić i używać wersji z błędami jeżeli by się takie znalazły. co do tych syfów to chyba nie pobieramy omniadda z tego samego źródła ;] bo korzystam z niego od samego początku jak tylko wyszedł i cały czas go aktualizuje., Żadnych syfów też w nim nie zauważam. Nie wiem skąd tyle agresji więc w tobie, konkurencja Ci za to płaci ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Więc tak. Pobrałem sobie tą nową wersję beta. Zainstalowałem wszystko od nowa (stare pliki oraz bazę danych usunąłem). Dodałem kilka opisów katalogów i jeden opis do wp na ponad 2000 znaków po wygenerowaniu.

Założyłem nowego maila w o2.pl i skonfigurowałem omniadd aby na niego przychodziły kody do wp.

Nie dodaje w ogóle do wp, wszystko przeleciał i widnieje jako błąd dodawania i pali się na czerwono. Co do katalogów to twierdzi że dodaje ale jak wejdę w podgląd to pokazuje mi linki do podstron ze starej wersji omniadd - skąd on je w ogóle wziął ? ;] Czyli jednym słowem, jest kicha.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności