Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dodaje w ogóle do wp,..... jest kicha.

no i jak ? nie jesteś testerem programu za który zapłaciłeś ? Uwierzysz, że dobrze testowali u siebie ?? G..... prawda - ostatnio co wersja to gorzej.

Ja instalowałem wczęśniejszy update, który mi rozwalił układ z prywatnymi preclami - pododawał mi od nowa wpisy...... Skąd agresja ? Jakbyście musieli kasować setkę wpisów ręcznie w kilkudziesięciu preclach to byście też się cieszyli...

Tam u Kojotka panuje ostatnio nieogarnięty burdel jedno niby naprawiają i przy okazji totalnie rozwalają resztę. Od kilku wersji wolę niczego nie instalować jak moja wersja jakoś tam działa.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
d kilku wersji wolę niczego nie instalować jak moja wersja jakoś tam działa.

Dokładnie, ja zawsze czekam, aż Wy przetestujecie każdy update ;)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ja instalowałem wczęśniejszy update, który mi rozwalił układ z prywatnymi preclami - pododawał mi od nowa wpisy...... Skąd agresja ? Jakbyście musieli kasować setkę wpisów ręcznie w kilkudziesięciu preclach to byście też się cieszyli...

Coś w tym jest, mi na jednej kopii omni w ogóle usunął wszystkie precle prywante ze swojej bazy i nie mam tam nic teraz. Będę musiał pododawać je na nowo :). Ogólnie soft dobry, ale ma czasem problemy, jak każdy zresztą.

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Nie udzielałem się w wątku, ponieważ z reguły jestem osobą cierpliwą.

Kiedy będzie wersja 5 OmniADD? Jak idą prace...

Czwórki nie mam więc nie udzielam się.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Kiedy będzie wersja 5 OmniADD? Jak idą prace...

Prędzej powinieneś interesować się kiedy będzie w pełni działająca 5, bo tak jak teraz postępują z 4, to raczej nic z tego dobrego nie będzie na premierze.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Kojotek, kiedy poprawisz możliwość dodawania prywatnych precli w obecnym programie, przecież to nie działa. Prywatnych precli nie można dodać do programu. Rozmawiałem z innymi ludźmi na forum i tez maja podobne problemy. Może zanim zaczniesz z nowym oprogramowanie to rozwiąż problemy ze starym. Mówienie, że u Ciebie działa albo, że jest to wina precli ośmiesza Cię i jest olewaniem klientów. Na tej zasadzie można " stworzyć" oprogramowanie, które będzie miało wszystkie funkcje xrumera, scrapeboxa, senuka, LFE itd sprzedawać i twierdzić, że u Ciebie działa. To co robisz jest nieuczciwe. Zawarliśmy umowę. Ja zapłaciłem Ci za program tyle ile żądałeś, w zamian miałem otrzymać program o określonej funkcjonalności. Ja ze swojej części się wywiązałem i teraz żądam abyś Ty wywiązał się ze swojej części i dostarczył mi program, który będzie działał prawidłowo. Wielokrotnie pisałem do Ciebie na pw jak i na adres mailowy. Nic w tej sprawie nie zrobiłeś. Teraz proponujesz nową wersje programu za dodatkowe pieniądze zapominając, że za poprzednia która nie działa tak jak trzeba już wziąłeś pieniądze. Jak masz zamiar rozwiązać tą sprawę.

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

Kojotek, kiedy poprawisz...

Wiesz co....wypada nam się cieszyć, ze to w ogóle jakoś to działa. Nie żartuję. Program się zamortyzował, coś tam zrobił i niby dalej coś robi... - jest git..... - tylko czy tak powinno być ?

Nie ma co się stresować. Działaj czymś innym, dokup softu konkurencji.

Odnośnie prywatnych precli, to na jakiejś nie najnowszej wersji jak kilka razy próbowałem to coś tam udawało się za którymś razem....

Chociaż zaraz pewnie usłyszysz, że omniada masz w ovh i to ich wina...... - żenada

M

Z tego co pamiętam z publikerem też był kiedyś problem na OVH(nie dodawał do katalogów/precli z ovh) i chyba faktycznie coś jest na rzeczy.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Rozmawiałem z innymi ludźmi na forum i tez maja podobne problemy. Może zanim zaczniesz z nowym oprogramowanie to rozwiąż problemy ze starym. Mówienie, że u Ciebie działa albo, że jest to wina precli ośmiesza Cię i jest olewaniem klientów. Na tej zasadzie można " stworzyć" oprogramowanie, które będzie miało wszystkie funkcje xrumera, scrapeboxa, senuka, LFE itd sprzedawać i twierdzić, że u Ciebie działa. To co robisz jest nieuczciwe. Zawarliśmy umowę. Ja zapłaciłem Ci za program tyle ile żądałeś, w zamian miałem otrzymać program o określonej funkcjonalności. Ja ze swojej części się wywiązałem i teraz żądam abyś Ty wywiązał się ze swojej części i dostarczył mi program, który będzie działał prawidłowo. Wielokrotnie pisałem do Ciebie na pw jak i na adres mailowy. Nic w tej sprawie nie zrobiłeś. Teraz proponujesz nową wersje programu za dodatkowe pieniądze zapominając, że za poprzednia która nie działa tak jak trzeba już wziąłeś pieniądze. Jak masz zamiar rozwiązać tą sprawę.

Ja rozumiem ten wkur...., bo jak mi coś nie działa też reaguję nerwowo, co widać na pewnym forum pewnego nowe oprogramowania :D Ale z drugiej strony już nie wypowiadam się w ten sposób, z wielu względów.

Ja z OmniAdd nie mam takich problemów, bo nie używam prywatnych precli :) Ponadto nie robiłbym takiej atmosfery, że się wszystkim spiepr...., bo większość użytkowników się nie wypowiada, a na pewno ci, którym działa, bo i po co?

Kojotek - mimo szacunku dla wiedzy umiejętności - nigdy nie był wzorcem marketingu i uporządkowanego supportu. Ja się do tego przyzwyczaiłem trochę szczególnie, że - o czy widać zapominamy - OmniAdd pracował właściwie bez większych wtopów przez dłuższy czas. Problemy o których mowa - jak się domyślam - to sprawa ostatniego okresu. Krytykować, wytykać - trzeba. Ale jak czytam jak się wiesza psy na Kojotku i OmniAdd, to mi się trochę flaki przewracają, bo takie wypowiedzi miałyby sens, gdyby Kojotek nic robił z tym. A robi i przez to v5 opóźniona. Pamiętajcie, że Kojotek i jego produkt są częścią PiO i nie może sobie pozwolić na olewkę.

Co do tworzeniem nowego softu zamiast rozwijania starego. Każda stara wersja dobiega kresu swoich możliwości rozwoju i wtedy trzeba coś nowego zrobić. Oczywiście lepsze jest wrogiem dobrego, ale przy zmieniających się warunkach "w temacie" SEO - ja się cieszę, że taki krok jest czyniony i mam nadzieję, że mnie mile zaskoczy. Ewentualna dopłata - płacenie zawsze boli, ale to są stosunkowo niewielkie sumy, gdy się robi w SEO i zważywszy ile kosztują takie softy na świecie.

Żeby nie było - nie jestem w żaden sposób związany z projektami Kojotka, oprócz rzecz jasna kupowania jego produktów. Nie jestem też wolny od krytycyzmu, ale w ostatnich wypowiedziach trochę za dużo braku rozsądku, umiaru i amnezji. Chodzi po prostu o więcej rzeczowości, a mniej wkurzenia.

Dodawanie prywatnych precli działa mi prawidłowo więc jeżeli jednym działa a innym nie działa to winą jest nie skrypt a jakaś cecha dla nich wspólna. Prawdopodobnie właśnie serwer na jakim to stoi ;]

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Kilka postów wcześniej dałem posta z prośbą o przesłanie takich list prywatnych precli gdzie OmniADD podobno "nie działa" kto przesłał to sprawdziłem kto nie to nie sprawdziłem (zawsze można mi je jeszcze przesłać bo ostateczna wersja Omni v4 nadal nie wyszła)

Kolejna sprawa czy sprawdzałeś dodawanie na wersji oficjalne 4.2.1 czy może na nie oficjalnej 4.2.2. która jest do pobrania: https://www.t2b.pl/OmniADD4-2-2.rar

Możliwych przyczyn nie działania prywatnej listy może być wiele począwszy od problemów z łącznością między OmniADD a takim preclem (OVH <-> OVH) , przez źle wpisane dane do importu skończywszy na dziwnych dodatkach w WP nie wspieranych przez OmniADD lub stara wersja WP. Bez konkretów można sobie gdybać do końca życia i nic nie będzie z tego wynikało.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Udało się zlokalizować kolejny "problem" z złym pobieraniem adresów URL w WP i tym problemem jest głupota ludzka + wtyczka wypiekacz :)

1 - Za krótkie opisy dla WP

2 - Brak obrazka w wpisie

3 - Brak znacznika <!--more-->

4 - Za mało tagów

5 - Za dużo linków

6 - Link umieszczony w górnej części wpisu

To 95% powodów dlaczego wpisy nie są publikowane w WP i lecą jako szkice "moderowane".

Jak powinien wyglądać wpis do WP:

1 - min 1200 znaków (zalecam 1500+)

2 - max 2 linki w treści (zalecam 1)

3 - min 3 tagi (zalecam wpisanie min 5 słów kluczowych w projekcie)

4 - pierwszy link umieszczony po 250 znaku w tekście (ja stosuję po 6 zdaniu)

5 - stosowanie znacznika <!--more--> przed umieszczeniem pierwszego linka (nie zawsze stosuję)

6 - umieszczenie obrazka w tekście (zalecam umieszczenie obrazka na samym początku wpisu) - jak umieszczać obrazki w postach można zobaczyć na swojej kopi WP zmieniając podgląd na HTML

To są podstawowe problemy z niską skutecznością OmniADD u niektórych osób którym się wydaje że program sam zrobi wszystko za nich. Czytanie FAQ i stosowanie się do podstawowych zasad jakimi rządzą się precelki leży po stronie użytkownika i żaden ale to żaden automat niestety nie zastąpi logicznego myślenia.

PS: Dlatego moje twierdzenie że u mnie działa u kogoś nie nie jest ośmieszaniem się mojej osoby ale osoby która nie potrafi zrobić normalnego opisu i stosować się do ogólnie przyjętych zasad oraz zapomina o tym że to człowiek jest tu problemem a nie soft

Jak się dziś nic nowego nie urodzi to wieczorem zmieniam paczkę beta na oficjalną bo puki co nie udało się nikomu udowodnić że OmniADD v 4.2.2 ma problemy z dodawaniem :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności