Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@sleaquit - lista życzeń do v5 po premierze i tak na szybko jak myślę to nie powinno z tym być problemu do zrobienia (ta opcja domyślnie będzie aktywna w v5)

@aniec2 - za 2 tyg licząc od jutra (dziś zamykam v4) żeby nie było że "zmuszam" do przejścia na v5

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ktoś ma problemy z obciążeniem? Na laohost przy niecałej setce zadań od kilku dni skacze mi do 50% obciążenia procesora. Według ludzi z hostingu ok pierwszej uruchamiają się jakieś procesy i po kilkanaście minut "żrą" cały procesor.

Jeśli teraz kupisz v4 cena obecna 450 zł update masz za FREE do v5. v5 będzie kosztować 450 zł, tak więc na jedno wychodzi czy kupisz teraz czy poczekasz po za tym że możesz już zacząć katalogować sobie strony

Właśnie zauważyłem jedną rzecz (jak dla mnie błąd) - gdy mam ustawione dodawanie do WebMini artykułów, chcę aby dodawane były długie opisy, czyli te dla blogów. I tak rzeczywiście jest, gdy są tylko opisy dla blogów, ale gdy poza tym jest jeszcze opis zwykły to dodawany jest właśnie ten. Jak dla mnie opis zwykły jest dla katalogów, więc jest krótki i skonstruowany właśnie pod katalog.

Prosiłbym o poprawkę.

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

@004 - "błąd" dotyczy precli opartych na domenie xxx5.miasto.pl (tutaj raczej nie będzie na to rady w v4) stosowanie nie standardowych pluginów w innych przypadkach jak masz /?p=xxxx jest to twój błąd opisany stronę wcześniej

Jeszcze czekam z ostateczną podmianą plików bo może coś jeszcze się znajdzie ;)

@mj_2000 - a jak masz ustawione w opcjach dodawanie do webmini jako strony czy artykuły ? (to ustawienie decyduje co zostanie dodane do webmini)

@Kojotek_OX - napisałem może nie do końca jasno: "gdy mam ustawione dodawanie do WebMini artykułów" - czyli w opcjach mam artykuły. Zresztą dodaje artykuły ale ze zwykłym opisem (czyli tym, który mam do katalogów).

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

a ja mam inne pytanie, bo około 12 maja Kojotek pokazał swoje wyniki dodawania i przy wp był 1 błąd, ja zerkam w bazę precli, a tam serwis typu

https://www.contemporarybulgarianwriters.com/ i kilka innych podobnych też się znajdzie, pytanie jak uzyskać te 99,98% skuteczności ? chyba, że mówimy o innej bazie :(

Nie biczuj ale nie mam GG :/. Wiem, że nie jestem trendi ale boje się instalować tego ustrojstwa. Domyślam się jednak, że Kojotek wie o tym iż dokonałem zamówienia. Dziwi mnie jednak fakt, że nie otrzymałem żadnej odpowiedzi ani na PM - które mu wysłałem - ani na maila bezpośrednio z zamówienia (w sklepie omni).

seowyszbanner.gif

@adrians - na chwilę obecną nie ma takiej możliwości trzeba ręcznie klikać na usuń logi jeśli mają się częściej czyścić opcja 2 na około mogę Ci udostępnić skrypt który dodasz sobie do crona i będzie czyścił zawartość katalogów po każdym wywołaniu - jak często sobie ustawisz crona tak często będzie czyścił

@mj_2000 - ok rzutem na taśmę zdążyłeś z tym problemem - oczywiście sprawdzę to i za 2 -3 h się ustosunkuję do tego tematu

@entropia - dziś jest WP jutro może być nic a pojutrze domena może być na parkingu. Baza OmniADD co jakiś czas jest czyszczona i wywalana ze śmieci które powstają. Skuteczność dodawania z czasem spada właśnie przez zmiany na domenach

@soprano - w pliku opis.txt masz dokładną instrukcję co i jak zrobić po dokonaniu zakupu. W twoim przypadku należy się skontaktować ze mną :) (jeśli nie masz GG to zapraszam na maila imrozian [małpka] gmail com )

Na PW napisałeś że kupiłeś już OmniADD i czy będę pamiętał o update ale nie napisałeś ID instalacji więc ...... sorry ale po nickach nie kojarzę ludzi z nazwiskami.

@mj_2000 - potwierdziło się to co pisałeś (poprawione) jeśli nie ma więcej zastrzeżeń to robię ostatni test i będzie ostatecznie dziś aktualizacja 4.2.3 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności