Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

W obecnej bazie istnieje bardzo duża liczba katalogów które nie działają stąd pewnie spadki % w dodawaniu. Jak zauważyłem na dniach komuś wygasło sporo domen stąd spadek ilości dodawanych precli także. Jednak da się z tym żyć bo zawsze można ustawić w konfigu aby brał pod uwagę ilość poprawnych dodań i pominie ci badziewie.

Wkurza jednak, że jakiś cymbał zaczął kombinować na omnipress i jest wiele dodań prawidłowych ale nie da się wyświetlić już podstrony z wpisem na takich preclach omnipress. Jest tego sporo bo około 50 sztuk (nie liczyłem dokładnie) jednak przy ilości tych precli w bazie jest to dość spory procent.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli chodzi o linki w wordpressach to jest lepiej, nie wiem czemu ale wciąż jest sporo linków z ?p= i pusta strona. Dodawałem wpisy o 2000 znakach i myślałem, że to się poprawi. Ale być może arty poszły jako szkic. Ale mimo wszystko jest lepiej.

Mam prośbę do Kojotek_OX. Już dawno pisałem aby został poprawiony eksport w katalogach webmini. Spis jest tworzony alfabetycznie a nie jak to jest w wordpressach. Prosiłbym przed kolejną aktualizacją o poprawienie tego.

Od tej pory do pobrania jest przez panel OmniADD oraz z pierwszego posta tego tematu najnowsza wersja OmniADD 4.2.3 FINALL z wszystkimi poprawkami błędów jakie zostały zgłoszone

- poprawiono losowanie wpisów do webmini

- poprawiono skuteczność wyciągania poprawnych linków z WP

- dodano opcję odrzuconych wpisów (dodanych ale nie wyświetlone wpisy z powodu błędów w opisach lub wp jest moderowane etc)

W paczce są 2 foldery z OmniADD przeznaczone do odpowiednich wersji PHP 5.2 oraz 5.3 proszę tego sobie nie pomieszać

Za kilka dni czyszczenie bazy bo sporo katalogów prawdopodobnie poleci do piachu :) jak już Gielo zauważył ktoś zrobił kaszanę z WP i nie tylko z tym

@ssebo - niestety już po czasie się zgłosiłeś ;)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

A ja jako nowy użytkownik mam małą propozycję ulepszenia modułu z synonimami. Warto byłoby popracować nad ulepszeniem tej bazy i generowaniem tekstu w taki sposób jak tutaj generator synonimów

Odnoszę wrażenie, że w tym narzędziu synonimy lepiej się dopasowują do treści i jest ich więcej, kolory ułatwiają poprawki.

Poza tym przydałaby się jeszcze jedna rzecz, żeby można zrobić coś takiego:

<a href="https://adres_twojej_strony.pl">{anchor1|anchor2|anchor3}</a> a może nawet

<a href="{https://strona1|https://strona2}">{anchor1|anchor2|anchor3}</a>

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

@Elegant - Opcja synonimów w OmniADD jest dla leniwych. Narzędzie jakie wskazałeś posiada bazę ponad 1 miliona synonimów i takiej bazy nie udostępnię w OmniADD powód oczywisty :) Tak więc tutaj żadnych zmian nie przewidujemy

@D_S - Coś bardziej konkretnego ?

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Witam

Od pół roku używam Publikera.

Powiem ,że z chęcią przetestował bym coś nowego.

OmniADD zwrócił moją uwagę osobą Kojotka, który jak widzę po postach, prowadzi tu niezły support.

Dlaczego warto kupić OmniADDa?

Co go wyróżnia od innych dodawarek? (jak Publiker)

Nie mówię tu o skuteczności - bo ta jest wypadkową

bazy precli/katalogów

dobrej konfiguracji programu

odpowiednio przygotowanych tekstów

Chodzi mi raczej o funkcjonalności i samą zasadę działania/dodawania, częstotliwości aktualizowania baz kat/precli?

Dzięki

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Bylo już kilka odrębnych tematow z tym pytaniem ;)

Na plus: duża szybkość, lekkość dla serwera.

Na minus kiepski support, brak losowej kolejnosci, błędne liczby w raportach.

EDIT: odnośnie tej lekkości dla serwera: tu można jeszcze doliczyć to, że OmniAdd nie traci tempa z czasem / przyrostem liczby projektów.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Eksportuje adresy domen głównych i dodaje do nich"0" zamiast eksportować linki do wpisów.

Potwierdzam, ta nowa wersja zaczęła dodawać jakieś zera do domen zamiast adresu podstron.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

tak sobie myślę, że jeśli v4 zostanie pozostawione sobie samemu, bez aktualizacji bazy, to może powinna być dorobiona jakaś opcja, aby można było ją samemu aktualizować. jakiś przycisk dodaj katalog do bazy, usuń z bazy, etc. takie proste narzędzie. być może przesiądę się na wyższą wersję, ale jeśli tego nie zrobię, to za miesiąc, dwa produkt będzie można wywalić do kosza, bo aktualizacja bazy z v5 nie ma być kompatybilna z v4 z tego co czytam.

Kojotek myślałeś może o wprowadzeniu półrocznej/rocznej opłaty za korzystanie z OmniADD w zamian za dożywotnie darmowe aktualizacje? Tobie zapewniłoby to stały dopływ środków na rozwój dodawarki, a użytkownicy mieliby pewność, że OmniADD będzie się rozwijał w takim tempie jak obecnie albo i szybciej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności