Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

https://www.twojadomena.pl/katalog-gdzie-masz-omni/cron_reg.php

Ustaw sobie crona na ten plik albo wywołaj go z przeglądarki.

Na moim serwerze nie chciał się rejestrować wywoływany przez crona. Ustawiłem autorefresh na ten plik w przeglądarce i zarejestrował się we wszystkich wordpressach. Wszystko inne działa bez zarzutu.

seowyszbanner.gif

witam,

mam poważny błąd... chciałem ponownie zarejestrować się w preclach, a więc zmieniłem adres email w zakładce opcje, następnie kliknąłem w katalogach zarejestruj ponownie w katalogach, a następnie udałem się aby wykonać update bazy i kliknąłem update, poczekałem chwilę i nic, wyświetla się strona omniadd, tylko zakładki do klikania a pod spodem biała strona... jak wchodzę w zakładkę wordepres to mam 0 katalogów

dlaczego nie pobrało mi katalogów?

jak zaktualizować bazę?

multikomto

Coś się musiało zrypać. Trzeba było najpierw zrobić update, a później rejestrować się w katalogach. Byc może dlatego skrypt się posypał. Sprawdź cron_reg.php z przeglądarki i zobacz czy rejestruje.

Ja mam natomiast inne pytanie. Czy działa wam ProLink? W FAQ napisane jest, że ma być 300 artów w preclach. Mam info "Pomyślnie zarejestrowano: 841", więc nie powinno być problemów. Raport wskazuje, że pomyślnie udało się umieścić artykuł w 292 preclach. Czy da się jakoś powtórzyć dodawanie? Nie wiem skąd ta rozbieżność między raportem, a polem "Dodano".

seowyszbanner.gif

Tak też myślałem. Mimo wszystko nie potrafię dobić do tych 300 precli. W większości mam prawie 300. Skuteczność 34.12% :/. Opisy unikalne - długie i krótkie. Kategoria "Biznes". Proszę o jakiś "hint".

Czy istnieje możliwość ponownego dodania do tych nieudanych precli?

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności