Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ssebo - nawet najnowsza wersja Ci tego nie poprawi bo to nie wina programu. Mam 3x więcej wordpressów zarejestrowanych i dużo więcej aktywnych wpisów. Teksty piszę na 1500 znaków i dodaję do nich jeden link. Coś musisz mieć źle ustawione. Polecam po zakończonym dodawaniu usunąć błędy i rozpocząć dodawanie od nowa. Co do samej rejestracji, to zmień pocztę (na o2) i spróbuj ponownie się zarejestrować.

seowyszbanner.gif

@ssebo - nawet najnowsza wersja Ci tego nie poprawi bo to nie wina programu. Mam 3x więcej wordpressów zarejestrowanych i dużo więcej aktywnych wpisów. Teksty piszę na 1500 znaków i dodaję do nich jeden link. Coś musisz mieć źle ustawione. Polecam po zakończonym dodawaniu usunąć błędy i rozpocząć dodawanie od nowa. Co do samej rejestracji, to zmień pocztę (na o2) i spróbuj ponownie się zarejestrować.

Ja miałem 3 razy więcej zarejestrowanych i żałuje, że wykonałem od nowa rejestracje... A mam w o2 maila tak więc wszystko powinno być ok...

Oto mój status:

Oczekujących na rejestrację: 0

Oczekujących na e-maila: 21

Wyłączona rejestracja: 114

Inny błąd rejestracji: 1157

Pomyślnie zarejestrowano: 353

Ja miałem 3 razy więcej zarejestrowanych i żałuje, że wykonałem od nowa rejestracje... A mam w o2 maila tak więc wszystko powinno być ok...

Oto mój status:

Oczekujących na rejestrację: 0

Oczekujących na e-maila: 21

Wyłączona rejestracja: 114

Inny błąd rejestracji: 1157

Pomyślnie zarejestrowano: 353

Nie jesteś sam, ja również od nowa przeprowadziłem rejestrację i niestety efekt podobny... Łącznie około 400 udanych rejestracji w WP :D

multikomto

Jedyne co mi przychodzi do głowy to chyba coś z omniadd się stało... Ja już próbowałem na przeróżne sposoby, a nawet kupiłem proxy u kojotka przez panel omniadd i nic nie pomogło... Niestety są więc dwa wnioski:

1. omniadd coś źle robi

2. słaba stabilność precli lub szybko umierają

multikomto

Miałem ok. 700 i mnie podkusiło nacisnąć guzik :soczek:

I teraz skuteczność logowania spadła. To raczej wina precli.

Spróbujcie zrobić kilka kolejek:

Katalogi - WP- Szczegóły - Ponów próbę - Update - Rozpocznij aktualizację.

Bez zmiany adresu.

Dobiłem w ten sposób z 350 do 540.

Pozdrawiam,

Mariusz

Edycja - oczywiście kolejne przebiegi w odstępach czasu. Ja to robiłem 3 dni.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ale jesteście marudy :soczek: - wystarczy w logi popatrzyć czasem i wszystko staje się jasne najczęstszym problemem WP z tego co widziałem są pady MySQL - strona działa ale już rejestracja nie koniecznie lub postowanie (albo włam albo serwer nie wyrabia gdzie to stoi)

Jak napisał Mariusz trzeba kilka razy próbować w odstępach czasowych - dlatego nie czyścimy bazy bo ciężko jednoznacznie określić czy skrypt katalogu / wp jest padnięty czy ma czkawkę

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności