Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Witam jako że posiadam v.4 chciałem tutaj dopytać się o 2 rzeczy a dokładnie o dodawanie do omnipress i do freeglobes. Co do omnipressów wykonałem 3 unikalne opisy z synonimami i nie dorzuciło mi do ani jednego (?). Czy są jakieś inne "sztywne"wymogi bo nie mogę nigdzie doczytać? Co do freeglobes - skuteczność mam zawsze na poziomie pi razy oko 10% - dodaje mi przeważnie do niecałych 30 z bazy ponad 300 :) . Aha, nie chodzi o łamanie captchy - punkty sobie kupuję regularnie. Jakieś porady i sugestie? Z góry dziękuję...

Witam jako że posiadam v.4 chciałem tutaj dopytać się o 2 rzeczy a dokładnie o dodawanie do omnipress i do freeglobes. Co do omnipressów wykonałem 3 unikalne opisy z synonimami i nie dorzuciło mi do ani jednego (?). Czy są jakieś inne "sztywne"wymogi bo nie mogę nigdzie doczytać? Co do freeglobes - skuteczność mam zawsze na poziomie pi razy oko 10% - dodaje mi przeważnie do niecałych 30 z bazy ponad 300 ;) . Aha, nie chodzi o łamanie captchy - punkty sobie kupuję regularnie. Jakieś porady i sugestie? Z góry dziękuję...
OmniPRESS wymaga podania min 1 opisu do katalogów jeszcze dodatkowo

Co do FG v5 ma już update na to zrobiony

Cześć.

Posiadam v5 i mam ten sam problem z omnipress co seogreen. Na pewno coś źle robię, ale nie mogę znaleźć rozwiązania. Tworzę zadania w zakładce moje strony i kombinuję na różne sposoby:

1. Artykuł ok. 1500 znaków (synonimy, dwa linki, h1, h2) wpis ustawiony na omnipress.

2. Utworzyłem zadanie składające się z 1 wpis zwykły ok. 250 znaków (tylko synonimy) i 1 wpis omnipress ok. 1500 znaków (j.w.). Oba wpisy miały identyczny tytuł i słowa kluczowe.

3. Wczytałem się w FAQ i utworzyłem zadanie składające się z wpisu omnipress ok. 250 znaków (tylko synonimy) i wpis omnipress ok. 1500 znaków (j.w.). Oba wpisy miały identyczny tytuł i słowa kluczowe.

Dodałem to wszystko do harmonogramu i wywala tylko błędy. Czytając FAQ wychodzi, że 3cia metoda powinna być ok ale nie jest. Co robię źle ?

Mam jeszcze jeden problem. Jak utworzę zadanie i puszczę je w ruch to później nie mogę ani usunąć ani poprawić żadnego wpisu w omniadzie. Jak coś chcę zmienić to muszę usunąć zadanie i jeszcze raz ustawiać opisy, tytuły itd. WTF ?

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

Jak mówiłem softy się zmieniają etc v4 jest pozbawiona już wsparcia na zmiany jakie zachodzą po stronie skryptów - baza cały czas się zmienia i niestety skuteczność v4 spada (za ok. miesiąc v4 będzie dostępna całkowicie za FREE jako demo dla v5)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• 4 tygodnie później...

Hm... trochę lipa z tym totalnym brakiem wsparcia :/, rozumiem że rynek ma swoje prawa ale... Mam nadzieję, że chociaż baza katalogów będzie aktualizowana dla wersji 4, bo jak to też twórcy zarzucą to będzie praktycznie przymus przejścia na "piątkę". Pewno, że patrzę na to z własnego punktu widzenia, ale biorąc pod uwagę, że z trudem naciągnąłem firmę na omni (wiadomo cięcie kosztów), a teraz za chwilę okaże się że soft nieprzydatny, a na update nie dostanę i co? Trzeba wyłożyć z własnej kieszeni niestety albo zebrać ochrzan że kupiłem coś co za chwilę zgodnie z postem wyżej będzie za free ;) (swoją drogą ciekawe czy na stałe czy na jakiś okres testowy tylko?). Ale do rzeczy żeby nie było, że tylko się żalę, bo tak naprawdę to soft mi się w sumie podoba, więc dwa pytania:

1) Czy update jak gdzieś doczytałem do v5 kosztuje 100zł? (Tyle jakoś przełknę)

2) Czy była gdzieś na forum omawiana kwestia (nie mogę znaleźć) jak omni będzie się miało do "Pandy"?

Kilka osób, niestety nie jestem w stanie zweryfikować poziomu ich wiedzy, poruszyło temat rzekomej szkodliwości omniadda, a nawet, że używając go można całkiem położyć serwis? Zwłaszcza jeśli "google panda" weźmie się ostro do roboty? Osobiście jakoś nie chce mi się wierzyć, przy założeniach, że:

- nie rzucam się na nowiutki serwis bez stażu w sieci

- robię min. 3 opisy i każdy z nich mocno zsynonimizowany

- rozkładam zadania na przynajmniej miesiąc działania

Czy w praktyce stosując się do powyższych zasad można stwierdzić że adder może zaszkodzić? Czy co najwyżej będzie to mała skuteczność? Prosiłbym o krótką konstruktywną opinię. Z góry dziękuję.

To tak krótko i rzeczowo na temat :

1 - Update kosztuje 200 zł (promocja już się dawno skończyła)

2 - OmniADD do Pandy nie ma nic i panda do OmniADD też nie ma nic.

OmniADD to tylko narzędzie nic więcej źle używane daje zerowe efekty dobrze używane daje pozytywne efekty - kto i jak używa to już indywidualna sprawa każdego i jego doświadczenia. Nie słuchaj innych bo każdy ma swoje zdanie - musisz sam swoje sobie wyrobić

Ja używam min 3 opisów dla każdego typu katalogów z max synonimami z 1 linkiem w treści masą tytułów i nie narzekam a pandę mam w (_:_)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• 2 tygodnie później...

Mam mały problem. Po przeprowadzonej instalacji otrzymałem info o zmianie chmod kilku katalogów i plików.

A obecnie przy próbie zalogowania pojawia mi się

Fatal error: Unable to read 3182 bytes in /var/www/top.php on line 0
czy to będzie problem z dostępem do plików czy coś innego?

hm

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności