Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie. Ja mając publikera i tak kupiłem tą dodawarke i jestem zadowolony z obu produktów i z obu korzystam

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Informacja o tym że v2 będzie droższa była podawana kilka razy włącznie z informacją w pierwszym poście.

v1 - była wersją testową która mogła zawierać błędy i być nie dopracowana (nie wspomnę o samej szacie graficznej ;) ). Oczywiście można powiedzieć że bardziej się opłaca kupić publikera w chwili obecnej chodź ja bym się nie odważył wyciągnąć takich wniosków szczególnie w dniu premiery v2 nie wiedząc co przyniesie za zmiany v3 z obsługą niemal wszystkich skryptów katalogów dostępnych na rynku - podkreślam że wyjątkiem będzie brak wsparcia dla seokatów od Generała.

v3 zapewne zostanie już wyrównane cenowo z w/w oprogramowaniem publikera czyli będzie kosztować 350 zł i update z v2 do v3 FREE (tu jeszcze nie mam jasnych planów jak to będzie cenowo wychodziło)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

v3 z obsługą niemal wszystkich skryptów katalogów dostępnych na rynku - podkreślam że wyjątkiem będzie brak wsparcia dla seokatów od Generała.

wp tez biedzie?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

no to git :)

edit

a swoja droga trzba czekac na aktualizacje czy mozna sobie skasowac stara wersje i baze i zainstalwoac nowa na starym kluczu?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

v3 zapewne zostanie już wyrównane cenowo z w/w oprogramowaniem publikera czyli będzie kosztować 350 zł i update z v2 do v3 FREE (tu jeszcze nie mam jasnych planów jak to będzie cenowo wychodziło)
Oprogramowanie jest w innej szacie graficznej niż Omni do tej pory, a jest to spowodowane tym że na razie nie jesteśmy gotowi z Omni v2 gdzie będzie to oprogramowanie zaimplementowane - docelowa cena oprogramowania 250 zł - oczywiście osoby które zakupią obecną wersję dostaną aktualizacje za FREE

To teraz jest niejasność ;/ z pierwszego postu można było wywnioskować, że update za free(co prawda można było też wywnioskować że za free tylko update do v2), ale z ostatnich postów wynika że nie ma jeszcze planów co do ceny update ;/ Wiele osób mogło kupić dodawarke za 150zł z myślą o tym że za parę miesięcy będzie obsługiwała 10 katalogów za te same pieniądze, a nie za dopłatą.

Oczywiście można powiedzieć że bardziej się opłaca kupić publikera w chwili obecnej chodź ja bym się nie odważył wyciągnąć takich wniosków szczególnie w dniu premiery v2 nie wiedząc co przyniesie za zmiany v3 z obsługą niemal wszystkich skryptów katalogów dostępnych na rynku

to akurat brzmi jak kupowanie kota w worku, poza tym jak pisalem wczesniej nie mozna bylo pobrac wersji demo, 404, a jakos po wejsciu na strone omni nie widzialem w ogole mozliwosci kupna tego skryptu wiec nie bylo to najprostsze zadanie....

dlaczego nie do generala? to obecnie najlepsze katy na rynku

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności