Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedy będzie dostępna aktualizacja z v1 do v2 ?

I dołączam się do pytania sleaquita

a swoja droga trzba czekac na aktualizacje czy mozna sobie skasowac stara wersje i baze i zainstalwoac nowa na starym kluczu?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

@sleaquit - Nową instalację można wykonać już teraz - aktualizacja v1 do v2 będzie miała na celu przeniesienie projektów do nowej wersji ale nową instalację jak najbardziej może wykonać każda osoba która ma zakupioną v1

@mikeusz - można ustawić przyrost dzienny dla każdej strony oraz dla każdego z katalogu osobno dla danej stron np 20 wpisów w webmini , 10 w easydir i 10 w otwarty dla strony X (bardzo precyzyjnie można to określić)

@aniec2 - tak będzie update i powinien być dostępny koło piątku

@Dextii - jak pisałem w pierwszym poście v1 była wersją RC która obsługiwała 1 katalog i nic więcej (czyli test czy takie coś ma prawo istnieć na naszym rynku) dlatego obiecałem update za FREE do v2 która stanie się już prawdziwą dodawarką o innych założeniach niż reszta dostępna na rynku. W planach mamy obsługę większej ilości katalogów niż obsługuje to publiker i adder. Koszty kolejnych aktualizacji nie zostały jeszcze przedstawione i nie wiadomo czy będą jakiekolwiek więc nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość. Tu mogę obiecać że jeśli będą jakieś koszty dla osób które zakupiły v1 nie przekroczą one 50 zł

@pandha - każdy kto zakupił v1 kupił kota w worku i zaufał mi decydując się na zakup - właśnie te osoby które zakupiły oprogramowanie miały wpływ na obecną wersję v2 i dzięki tym osobą udało się wyeliminować sporą ilość problemów - dla mnie każdy kto zakupił v1 jest kimś więcej niż klientem

@wlamywacz - nie chodzi o żadne utrudnienia z obrazkami że nie obsługuję SEOkatów. Chodzi o moją umowę z Generałem w której zadeklarowałem że jego katalog i jego kliencie nie będą spamowani i nigdy ten katalog się nie znajdzie w OmniADD. Dla mnie raz dane słowo jest ważniejsze niż kasa i tego katalogu nie będzie.

@pawloski - są już automatyczne systemy łamiące i nie trzeba z tego serwisu korzystać

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Bardzo dobrze ,że SEOkatalogi nie będą spamowane.

Jest tyle katalogów do spamowania więc niech przynajmniej SEOki zostaną oszczędzone i niech spełniają swoją rolę :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Kilka osób się upominało o promocję więc ceny zmienić nie mogę dlatego promocja będzie łączona (włącznie z osobami które już zakupiły v2)

Do końca tego tygodnia do każdej kopi OmniADD v2 mogę dodać za 50 zł OmniPING PLUS

Natomiast osoby które mają OmniPING PLUS mogą liczyć na cenę 200 zł za OmniADD v2

Tylko bez recaptchy i o ile nie dysponuje sporym proxy to po dzisiejszej aktualce można już ją łatwo przyblokować. Reszta zabezpieczeń w 1.4

Kojotek - dzięki... o jedną linię frontu mniej :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Nie wiem czemu moje wpisy są notorycznie usuwane w tym temacie, ale napiszę jeszcze raz :)

Walidacja wpisu w omniadku (długość opisu, odpowiednia ilość synonimów) byłaby ukłonem w stronę webmini, easydirów i otwartych.mini więc nie wiem czemu autorzy softu o tym wcześniej nie pomyśleli...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Pewnie lecą za to że nic nie wnoszą do tematu - tak samo jak ten post który też się nadaje do skasowania.

Zajmij się swoim tematem i pilnuj swojego nosa bo naprawdę ludzie mają już dość czytania twojej marnej jakości wypowiedzi.

A w temacie większych bzdur już się nie da wymyślać ? - Dla mnie EOT na jakiekolwiek twoje posty

Do końca tego tygodnia do każdej kopi OmniADD v2 mogę dodać za 50 zł OmniPING PLUS

Ta promocja jest również dla osób, które kupiły wersję v1 ? Bo wersję v2 jakby nie patrzeć mogę zainstalować ją w najbliższym czasie. Coś te promocje są za dobre :) Z tego co pamiętam mam 25% zniżki :) Czyli kupiłbym po raz kolejny soft za grosze ?

BlackSEO są usuwane zapewne dlatego, że wyzywałeś osoby, które korzystają z dodawarki od pokemonów :)

Ps. Lubiłem oglądać pokemony.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności