Skocz do zawartości

OmniADD nowa dodawarka do katalogów

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jeszcze mam takie pytanie, czy będą wprowadzane kolejne skrypty?? np. qwelb ? czy WP też będzie jako precle?

i tak czy w update do kolejnej wersji będzie płatny?

Będą kolejne skrypty. A jakie? To już czas pokaże :)

EDIT:

WP + jeszcze jeden katalog planowany jest w aktualizacji dla v2 (docelowo v2 ma obsługiwać 5 skryptów + prywatną listę WP)

Według statystyk na Laohost (który zresztą bardzo ładnie się nadaje na OmniADD) obciążenie nie przekracza 0.20% CPU (średnio). Szybkość na Laohost tak do 30 - 40 wpisów na minutę idzie wyrobić - tu sporo zależy też od katalogów gdzie się dodają wpisy (jeśli są przeciążone to ..... )

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

u mnie dodawarka chodzi na lao i tez jest ok

z drugiej strony autor skryptu jest naprawde uchwytny i napewno pomoze jezeli cos byloby nie tak,

podsumowujac skrypt dziala naprawde bardzo szybko i bez zarzutu takze nie zaluje zakupu - zreszta kupujac skrypty od takich osob nie ma sie czego obawiac ze cos bedzie nie tak

pozdr

Koło soboty niedzieli można spodziewać się aktualizacji OmniADD o wsparcie prywatnych list WP

Zasada działania jest bardzo prosta - wpisujemy :

adres:login:hasło - do WP

I system automatycznie będzie w takich wp dodawał artykuły :( - lista nie będzie dzielona z innymi użytkownikami. Jak tylko ten moduł zostanie dobrze przetestowany dodamy rejestracje w WP z listy publicznej + omijanie obrazków (re-captcha) nie stanowi tutaj problemów - nawet powiem że mamy skuteczność na poziomie 90% z tymi obrazkami

Dojdzie nowy styl pisania artykułów dla samych WP jako że tutaj raczej będziemy pisać dobre treści B)

Jak tylko zrobimy update to się pojawi taka informacja - v1 ma zupełnie inną bazę niż v2 więc jest trochę z tym zabawy, a skopać jest bardzo łatwo coś po drodze

@wlamywacz - nie chodzi o żadne utrudnienia z obrazkami że nie obsługuję SEOkatów. Chodzi o moją umowę z Generałem w której zadeklarowałem że jego katalog i jego kliencie nie będą spamowani i nigdy ten katalog się nie znajdzie w OmniADD. Dla mnie raz dane słowo jest ważniejsze niż kasa i tego katalogu nie będzie.

Brawo, jaki honorowy! Ale innym możesz sr**ć po katalogach i brać za to forsę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności